Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anita a caly tydzień jestes sama z Oskarkiem??? Ilaria eee to nawet nie jest tak źle... Aniu tak zdecydowalam się...u mnie teraz granat na topie
podejrzewam w takim razie że u nas pogoda się jutro popsuje
A mnie na sentymenty wzielo...i znalazłam na youtube(tam jest chyba wszystko)mój ulubiony serialik-scenki z niego z czasów bardzo wczesnej mlodosci (ok.16 lat) francuski, lecial na tv Kraków "miód i pszczoly"..szkoda tylko ze po francusku te nagrania, bo akurat francuskiego nie znam wcale
Tak i nie. ;-) Przeważnie wcześniej się zgłasza, że przyprowadzi osobę towarzyszącą - warunki lokalowe mają wpływ na ograniczenie liczby chętnych.
Ale pisałam wcześniej - jeśli by się uzbierało 15 dziewczyn i jakiś lokal z przymierzalnią(albo wydzielonym kącikiem), większym lustrem to Maheda może przyjechać wraz z dystrybutorem i zająć cię bra-fittingiem.
Agunia moj Tomek pracuje w rotacjach wiec nie ma go 2 tygodnie a potem przyjezdza na tydzien i tak w kolko. Teraz poki co zabawi dłuzej bo ma przerwe wiec troche odetchne bo jak jestem ze wszystkim sama to czasami mam dosc np. choroba malego, nagla awaria auta i wszystko wtedy na mojej glowie, a wiadomo ze we dwojke razniej:-)
a co do torebki to bardzo przyjemna, ja mam teraz halo na punkcie zabawek dla malego i ubran hehe, allegro to nałóg :-)
moj jeszcze nie ma sprecyzowanych oczekiwan co do zabawek wiec co mu kupie to ma:-)
ale juz niedlugo sie zacznie..
póki co to im tansza zabawka tym bardziej go interesuje, ciekawe..wyda sie niepotrzebnie kase na jakas fajna a on woli autko za 3zł..
ale najlepsza zabawa jest zabawa w cienie jak z reki robie kaczke i cien sie pojawia na scianie :-) Oskar to uwielbia:-):-)