reklama

Tarnów

ach te seriale :baffled::baffled::-D:-D:-D
czy dobrze wyczytałam że Agatka nas zaprasza? mi pasuje i piątek i sobota ;-)czyli też mogę dwa dni imprezowac.
czy ktoś tu się jeszcze pojawi????:szok:

reklama
Witam.

Michał rano kiepsko się czuł, więc mąż został z chłopakami w domu. Jutro zabieram rano go do przychodni na osłuchanie i po zwolnienie. Jeśli osłuchowo będzie OK, to pewnie wstrzymam się z podawaniem innych leków niż to co teraz stosuję.

ewelina76 Nie wiedziałam. Ale moja apteka też ma dobre ceny. Nawet kupując bezpośrednio. ;)

agataxk Kicha, że się popsuło.

kicia76 Trochę tych podwójnych wózków jest - na pewno coś wybierzesz. Mogę poszukać na swoich czerwcówkach co dziewczyny polecają, bo kilka ma takie i robiły przed kupnem rozeznanie.

massiek I jak tam nutka?

kasiadove Pewnie na osiedlu. ;) Ja już pita, zrobiłam i poszedł krótszą drogą, więc niedługo powinnam mieć zwrot. (plus pracy w US i znajomości ;-) ) Oryginalna kolacja.

beatta Sama, próżniowe. Zdrówka dla Oskarka.

Super, że Karola z Dominiczkiem wychodzą do domku.

Antosiu wszystkiego najlepszego na kolejne miesiące.

madzikm Podawałam UHT 3,2 % ciepłe(tylko podgrzane) albo zimne. Potem przeszłam na 2%.

Dobrnęłam do końca i pewnie zostałam sama. :confused:

cześć Ania;-), to i Twoich chłopaków nie ominęły choróbska? zdrówka dla nich!

my dopiero pitolimy;-)tzn. księgowa teścia .

co do podwójnych wózków, to może nie uwierzycie, ale ja baby design ostatnio dwójkę dzieci wożę, Tymek na dole a Natalia na tej plastikowej półeczce przy budce :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry