Dzięki. Michała tylko na razie wzięło. Ale jutrzejsze atrakcje przedszkolne ich ominą. (wszystkie grupy po kolei miały coś z siana na Wielkanoc robić) Trudno. Mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie i oby nie na Piotrka.
uroki przedwiośnia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki. Michała tylko na razie wzięło. Ale jutrzejsze atrakcje przedszkolne ich ominą. (wszystkie grupy po kolei miały coś z siana na Wielkanoc robić) Trudno. Mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie i oby nie na Piotrka.

ja też, to już lada chwila ;-)Ja już chcę, ładną, słoneczną, ciepłą wiosnę.

ale nic straconego bo na jubileuszu to sobie wszystko dokładnie pooglądam i foteczki na luzaka zrobię ;-);-) podobno wyglądali przesłodko mieli czarne podkoszulki i getry na podkoszulkach jakieś nutki i jakieś fajne czapeczki :-)
jak się czujesz niewyraźna to kup rutinoscorbin, bo w reklamie mówią że to podobno pomaga:-):-):-)he he czyżbym była niewyraźna?:-)
jak się czujesz niewyraźna to kup rutinoscorbin, bo w reklamie mówią że to podobno pomaga:-):-):-)