reklama

Tarnów

Ania przyznam że rozmawiałam na ten temat z kilkoma osobami i w Tarnowie ludzie często byli oburzeni. Usłyszałam opinię że karmić powinno się w domu a na zewnątrz to z butelką.

reklama
Kupiłam wczoraj Matusiowi adidaski za 39 zł. Żadne firmowe póki co ale przynajmniej nie będzie żal jak je rozwali. Wczoraj jak mu je założyłam to najpierw się przewrócił a dopiero potem chodził jak człowiek. A teraz lata po balkonie i niestety wywalił mamie wszystkie spinacze a ja nie mam możliwości ich pozbierać bo przecież nie zostawię Dominika samego w domu.

ja karmiłam kilkarotnie w miejcu publicznym w Tarnowie i nigdy nikt nie zwrócił mi uwagi - robiłam to dyskretnie - zawsze miałam zarzucona pieluszkę i starałam się w jakimś ustronnym miejscu - zawsze pytałam gdzie mogę. W resteuracji jak zapytałam to zaprowadzili mnie do wolnego pomieszczenia, a w reserved karmiłam w przymierzalni - siadłam sobie na krzesełku i nakarmiłam nigdy nie miałam żadnego komentarza
mnie tez sie zdarzyło karmic w re tylko w zakopcu;-) i tez w przymierzalni-:-D
nieraz Kondzia karmiłam w parku czy w samchodzie i ludzie widzieli i nikt sie nie zgorszył tym;-)
Karola wydaje mi sie ze zalezy od ludzi załoze sie ze w Przemyślu tez znajdza sie osoby którym to przeszkadza;-) w końcu miasto jak kazde inne niczym sie nie rózni od pozostałych;-)

Słyszałyście babkę która śpiewa i nazywa się Paulla? Ma głos identyczny jak Górniakowa. Na początku byłam pewna że to Edyta.
ja tez tak myslałam dopóki mniei Anneczka nie usiwadomiła:-D;-)

Anita chyba biała w końcu bedzie lato ;-)
Anneczka a wy kiedy do UK jedziecie?

Juz nie mam pomysłu jak ubierac tego mojego malca na spacer żeby mu nie bylo za zimno ale tez nie za goraco..wczoraj niby mial tylko bluzke z długim rekawkiem i bluze polarowa niezbyt gruba, taka normalna i bylo ok ale dzis ma byc cieplej..ale w cieniu to za goraco nie jest lub jak przywieje..nie lubie okresów przejsciowych;-):baffled:

Z ubieraniem faktycznie jest wielki problem. U nas dzisiaj o 7. był przymrozek a teraz jest ładne sloneczko ale jak wyszłam na balkon to wcale tak ciepło nie było. Matusia naubierałam (kurtki nie założy) i trochę pobiegał ale już wrócił. A o Dominiku to nawet nie wspominam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry