reklama

Tarnów

karolcia jakas dziwna ta lekarka..co moze dziecku zaszkodzic takie jedzenie?? bez sensu:szok:
a Nutrition mówilam ze jest super:tak: zobaczysz ze maluszkowi bedzie po nim duzo lepiej:tak:

Lekarka uważa że butelka nie jest mu do niczego potrzebna. Powiedziała że dobrze przybiera na wadze a butelkę traktuje jako dodatek, pomijając fakt że bardzo dobrze po niej śpi. Przyznam że to już drugi raz w kwestii posiłków kiedy mam inne zdanie niż ona.

reklama
Dudus wczoraj obdarł sobie troche skóre na twrzy bo upadl na kostke nie fortunnie:-( i to blisko oka naszczescie nic poza obtarciem i łzami sie nei stało a to najwazniejsze:tak:

Hejka po zakupkach!!!!

Anusia, teksty super:))) przyznaj się pewnie szlifujesz angielski przed wyjazdem:-p
Karola ja też myśle ze mu nie zaszkodzi...luzik...a nutrition jest od pierwszych dni życia, zreszta to jest nie tylko dla noworodków:happy::happy::happy::happy:
no Kasia Karolcia ma teksty...przedszkole, przedszkole:eek::-p:-p:-p:-p
ja tylko 3 bita robię na prośbe Slawcia i tyle tylko, jak nie zjemy to zamrożę:laugh2:
moja urodzila w niedziele rano:baffled:

Dudus wczoraj obdarł sobie troche skóre na twrzy bo upadl na kostke nie fortunnie:-( i to blisko oka naszczescie nic poza obtarciem i łzami sie nei stało a to najwazniejsze:tak:

Mały biedulek :-(ale najważniejsze że nic poważnego się nie stało.
Matuś wczoraj ganiał się z Darią na podwórku (babcia ich pilnowała) i nie wiem jak to się stało że ma wielkiego guza na głowie. Tzn dzisiaj jest już trochę mniejszy ale ... Podobno wbiegł w futrynę :eek: Babcia wkurzyła się na mnie bo Matuś bardzo chciał jeszcze wyjść więc powiedziałam żeby poszedł z nim i żeby go pilnował.

Agunia to syneczka urodziła?
Karolcia a czemu nie puściłas go n pole po raz drugi z tesciowa? ja tez bym sie obraziła :eek: bo w końcu nie da rady upilnowac 2-latka , ja nie jestem w stanie upilnowac mojego roczniaka;-) wiec jest pełen zarysowan i siniakow:confused2::-(

Nie pisałam Wam właśnie że wczoraj Daria przyjechała :crazy: i zaczęła się jazda. Dziadki chodzą wkurzeni i ciągle są awantury. A dzisiaj rano nie wiem o co chodzi poza tym że babcia nie pozwoliła jej czegoś zrobić to ona tak trzasnęła drzwiami że prawie szyba wyleciała. Potem siedziała u nas chociaż miała karę za wczoraj, ale babcia musiała iść w pole i tak było bezpieczniej. Cyrk na kółkach.

reklama
ale numer..chodzila do Kacalskiego cala ciaze, ponoc pod koniec był mniej symatyczny juźż..miał przyjechac na poród dzwonili do niego ale nie oidebral ani w nocy ani rano:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry