karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
No to szkodaMoże Maki by mi coś ciekawego opowiedział
![]()
Ania a może jednak uda Ci się wpaść chociaż na godzinkę? Marcelek troche się rozerwie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to szkodaMoże Maki by mi coś ciekawego opowiedział
![]()

Ania a może jednak uda Ci się wpaść chociaż na godzinkę? Marcelek troche się rozerwie![]()

Eeee angielski od kołyskilepiej żeby nic równie ciekawego nie wymyśliła w ogóle ładna wiocha
![]()

(na pewno z przedszkola przyniosła
;-)
)

a my dzisiaj do fryzjera z Makim skoczymy bo strasznie zarósł
wczoraj nam kopara z m opadła bo jak M wrócił z pracy to Marcel do niego biegnie i woła: Tatusiu, Tatusiu, a M na to: słucham synusiu ?? , na co Marcel z dumnym uśmiechem na twarzy : FUCK !!!!!!
no comments

kapitalne ma teksty;-):-) ja to juz sie nie moge doczekac takich wpadek;-)Eeee angielski od kołyski
Ostatnio na działce wspominane juz ropuchy urządziły sobie orgię (we 3:-)) i moja mama ja pie(rniczę) chciała powiedzieć ale skończyła na pie a Karola "ja pierdzielę"(na pewno z przedszkola przyniosła
;-)
)

Cześć dziewczynki
No ja tu chyba dzisiaj pierwsza będę:-)
Moja obudziła się o 5 i musiałam wstać już pranie włączyłam, a teraz siedzę z farbą na włosach - jak tak dalej pójdzie do do 9 wszystko zrobię
Anneczka - ło matko gdzieś Ty to znalazła
Aniu - Wesołych Świąt
a kolorek jak??wczoraj nam kopara z m opadła bo jak M wrócił z pracy to Marcel do niego biegnie i woła: Tatusiu, Tatusiu, a M na to: słucham synusiu ?? , na co Marcel z dumnym uśmiechem na twarzy : FUCK !!!!!!
no comments

a jak trampki i T?
a co do mleka jeśli wam tak wygodniej to czemu nie;-)

to jak zrobisz u siebie zapraszam do mnie;-)