reklama

Tarnów

reklama
a tak swoja droga znacie jakis sposób na kreta:eek::crazy:
Łuaksz juz chyba wszystkiego wypróbowal tzn dostepne w sklepie i nic kret jak jest tak jest albo ajkby wiecej ich było:crazy: nasze podwórko wyglada tragicznie:no::-(

sama nie sprawdzałam, ale czytałam ze krety nie znosza kwasnych rzeczy czyli ponoc sie wlewa maslanke do nory ale co to daje to nie wiem;-) moze spierniczaja daleko od tego miejsca a moze kopia obok:-p sprobowac nie zaszkodzi:tak:
juz nie raz sie okazało ze najprostrze i najtansze sposoby sa najlepsze;-)

karolcia
mnie sie wszystko wyswietla jak zwykle OK

ja dzis mam dzien filmow i ogladam 5 sezon Chirurgów:tak: uwielbiam ten film:-)

mrowa znalazlam ten artykul w Przyjaciółce o kretach

"trzeba sie uzboic w ciepliwosc i konsekwencje w walce z kretem. Bardzo nie lubi zapachu naftaliny, zjełczałej maślanki i nafty. Mozna wtykac w kretowiska naftalinowe kulki, szmatki nasaczone nafta lub maslanka. Dobry efekt daja tez metalowe wiatraczki ktore robia hałas lub wkopanie plastkowych butelek w ziemie.." to ostatnie chyba niezbyt ekologiczne;-)

Moj dzien tez dzis taki troche nie za bardzo..:baffled:
Zaczal sie o 6 rano i zle sie poczulam, znowu omal nie zemdlałam ale zaliczylam i tak plytki i ten okropny ból brzucha ktory mam nawet do teraz:-(
Juz nawet poszłam dzis do lekarza tak bolało (po 7 mies takich jazd co jakis tydzien lub dwa wiec najwyzsza pora) ale sie oczywiscie nic nie dowiedzialam procz tego ze na usg brzucha termin mam na 20 maja:szok: bomba

Bylismy tez na zakupach spozywczych zrobic zapasy na swieta i ludzi w cholere a i tak bylismy w Elei nie Carrefourze bo tam to pewnie sajgon jest..

Anitka współczuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze niewesoło ja zaraz bo Domie tez miałam bardzo bolesne @ i lekarz powiedział że to szok hormonalny:eek::eek::eek:
Karolcia zrezygnuj z gajerku- ja bym nabyła czarne sztruksy lub spodnie koszule i pulowerek:tak::tak::tak:i bedzie super elegancko;-)

Tęczowych Pisanek
Na stole pyszności
Mokrego Dyngusa
I wspaniałych gości
Niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!
Kasia z Karolką i Tomkiem

1804.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama