reklama

Tarnów

reklama
Ano chłodno - uciekałyśmy z Karolą z placu zabaw ;-)

Anita o rany :szok: a gdzie lekarz widzi przyczynę? Zdrówka :-)

Byłam w Empiku - wszystkie świąteczne ozdoby po 0,99 PLN :szok::szok::szok: :laugh2::laugh2::laugh2:

dzięki:-) no wlasnie nie wie co mi jest..wymacala ze bol jest w srodkowej czesci brzucha i dala to skierowanie na usg ktore bedzie za ponad miesiac i na jakies badania krwi..zrobie w przyszlym tyg to moze cos wyjdzie:eek:
a w sumie jeszcze w tym mies jestem umowiona do mojego ginka P. wiec moze On cos poradzi bo od porodu sie tak dzieje wiec moze ma to jakis zwiazek..

Ja nie kupiłam żadnych ozdóbek bo mialam z zeszlego roku a w Elei nic fajnego i tak nie widziałam..szkoda ze do Empika nie wpadłam;-)

Ale się uśmiałam z Was wariatki hehehe ;-):tak::-):-)

U nas już lepiej, ale nadal jeszcze coś tam się Adikowi wymsknie do majtusiów ale
i tak jest już lepiej niż wcześniej mam nadzieje że uda mu się jutro dojść do kościółka bez niespodzianek :eek:

Madzik nie ciekawie ma Zosia z tym słońcem :baffled:
Mrówa siądź na krzesełku przy kopcu z łopatą w ręce i czekaj cierpliwie aż krecik wychyli się z kopca :laugh2:
Agataxk niezłą Ci Amelka zrobiła pobudkę :szok::szok:

Witam w sobote rano!!!

Trochę piżamowo bo zajęłam się przygotowywaniem, prasowaniem a nie ubieraniem:baffled::baffled::baffled::baffled:
wesolych.jpg

Massiek zdrówka dla Adika i miłego pobytu na wsi:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry