reklama

Tarnów

reklama
Witam świątecznie
1jjka.gif

madzik niefajnie z tym aparatem
może da się naprawić...
nieciekawie z tym słońcem
massiek gratulacje dla Adrianka
lenka współczuję...
mrowa jakaś taka niegościnna jesteś dla kreta :-D:-D:-D
widocznie dobrze się u Was czuje ;-)
anita oby to nic poważnego
dziewczyny - jeszcze raz wesołych Świąt!
smacznego jajka i mokrego Dyngusa:tak:

Witam

Baby jesteście zarąbiste-uśmiałam się na całego.
Madzia jeśli masz kogoś kto pracuje w gazowni(może Krystyna :-D) to poproś o odrobinę tej substancji co dodają do gazu,żeby go było czuć.To należy wlać do kopca kreta i na 100% krecika nie będzie.
tak moj szwagier pracuje w gazach;-)
a o jaka Krystyne chodzi:eek: bo ja wczorajsza:-p
Nikia do pracy uciekasz?

Melcia miała dzis msze urodzinowa i braciszek spisał sie na medal pól mszy przesiedział w wózku a druga przespał tez w wózku i byl cichutki jak myszka:-D:tak:a zaraz idzimey do tesciów na obiadek:tak:

Hejka!!!

Widzę że świetujecie na calego:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:, my już po wczorajszej wizycie u tesciow:tak::tak::tak:Doma tam została i po południu ją obieramy:happy:
milego świętowania laseczki;-);-);-);-)

musze kupić elektroniczna nianie.. może możecie mi jakąś polecić?? mysłałam nad baby ono bo kosztuje na allegro 110zł z przesyłka a w tarnowie 175zł..

chodzi mi glownie o dobry zasieg i czulosc jak bede na zewnatrz a maly w domu

reklama
ale pustki przez te świeta:baffled:

obciełam dzis mojemu malcowi włosy:tak: i nie ukrywam ze pomimo strasznej ruchliwosci Oskara podczas obcinania nawet mi wyszło :tak:
w sumie tylko 1cm lub 1,5cm skróciłam ale beda sie mu ukladac fajnie tak jak jakis czas temu:-) bo teraz miał caly czas oklapniete jak byly suche..:baffled:

jak Wam minely świeta?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry