Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej laseczki!!! a my bylismy dziś w Wysowejbyliśmy na kawce w parku, na placu zabaw i trochę pospacerowaliśmy
a Doma została u babci bo nie chciała jechać i wraca jutro
teraz Sławcio poszedł na małe piffko klasowea my z Tulem sami....Tulo dostał jeszcze ciuszki bo dziś chrzesna u nas była
a jak u was po świętach??? objadłyscie się???
bo ja troche wczoraj pojadłam
Karola u mnie jest zwyczaj jedzebia swieconki rano a u Łukasz po rezurekcjach w sobote;-) a mieszkamy zaledwie od siebie pare domów w swieta B.N. tez inaczje obchodza u mnei łamie sie opłatkiem przed wigilia a u Ł po ;-) Anita philipsa ma 2 kanaly a po co ci wiecej ;-) mysmy meili ja nad morzem i nieraz grilujemy przed domem i nigdy nas nie zawiodła ogólnie zasieg ma 500m ale w pomeszczenaich do 300m chyba wiec jak dla ans wystarcza
Mela tez dzisiaj ganiała z pistoletem byliśmy an wesołym miasteczku i w parku:-)