reklama

Tarnów

Hej laseczki!!! a my bylismy dziś w Wysowej:-Dbyliśmy na kawce w parku, na placu zabaw i trochę pospacerowaliśmy:tak::tak::tak:
a Doma została u babci bo nie chciała jechać i wraca jutro:baffled::baffled::baffled:
teraz Sławcio poszedł na małe piffko klasowe:eek::eek:a my z Tulem sami....Tulo dostał jeszcze ciuszki bo dziś chrzesna u nas była:rofl2::rofl2:
a jak u was po świętach??? objadłyscie się???
bo ja troche wczoraj pojadłam:baffled::baffled::baffled:

reklama
Karola u mnie jest zwyczaj jedzebia swieconki rano a u Łukasz po rezurekcjach w sobote;-) a mieszkamy zaledwie od siebie pare domów:rofl2: w swieta B.N. tez inaczje obchodza u mnei łamie sie opłatkiem przed wigilia a u Ł po ;-)
Anita philipsa ma 2 kanaly a po co ci wiecej:eek: ;-) mysmy meili ja nad morzem i nieraz grilujemy przed domem i nigdy nas nie zawiodła :tak:ogólnie zasieg ma 500m ale w pomeszczenaich do 300m chyba wiec jak dla ans wystarcza:tak:

Mela tez dzisiaj ganiała z pistoletem:-D byliśmy an wesołym miasteczku i w parku:-)

hej!

Święta cudne:-), dużo by pisać.

My się nie dzielimy jajkiem:sorry:

karolaTy to lubisz podkreślić, że w twojej rodzinie jest inaczej, ;-)

mrówaniech mąż refleks poćwiczy:-D
a Krystyna z gazowni to takie powiedzonko:-D

reklama
oj dziewczynki fajnie ze święta udane:laugh2::laugh2::laugh2:szkoda tylko ze takiego słonka jak wcześniej nie było:rofl2::eek::eek::eek:

Kasiu Agunia się objadła w niedzielę i teraz pokutuje:rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Obejrzałam seriale ...MjM coraz glupszy sie robi:eek::eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry