reklama

Tarnów

reklama
Madzikm jeśli zabrzmi to dla Ciebie lepiej to napiszę w moim domu rodzinnym. Lepiej?

Agunia ja o dziwo nie objadłam się. Z ciast które były mogę jeść tylko sernika a ileż można. Co więcej wczoraj i dzisiaj weszłam w następne 2 pary spodni :-) hurrrra

Dzisiaj mieliśmy ciężko wieczór bo Dominik strasznie płakał :-(. W kąpieli uspokoił się a zaraz potem imprezy ciąg dalszy. Do tego Matuś chodził nieprzytomny bo nie spał cały dzień. Normalnie cyrk. Po jakimś czasie moj tata stwierdził że może ktoś mu uroków dał. Odczyniliśmy je z Dawidem i natychmiast przeszło. Od ponad godziny chłopcy śpią jak 2 aniołki.

dzień dobry wszystkim :-)
kawkę?
kawusia.jpg

Ja też witam. Nocka była spoko. Dzieciaczki ładnie spały i wstały chwilkę przed 7. Pranie już nastawiłam a teraz jemy śniadanko. Potem zabieramy się za sprzątanie bo po jedzeniu Darii i Mateusza kilka kur spokojnie by się najadło :-)

dzień dobry wszystkim :-)
kawkę?

hej:-) miło Cię widzieć:tak:kawkę chętnie bo spałam tylko 4 godz.:-(

Dzisiaj mieliśmy ciężko wieczór bo Dominik strasznie płakał :-(. W kąpieli uspokoił się a zaraz potem imprezy ciąg dalszy. Do tego Matuś chodził nieprzytomny bo nie spał cały dzień. Normalnie cyrk. Po jakimś czasie moj tata stwierdził że może ktoś mu uroków dał. Odczyniliśmy je z Dawidem i natychmiast przeszło. Od ponad godziny chłopcy śpią jak 2 aniołki.

hehe:-D:-D:-Dczyli ze co zrobiliście żeby urok odczynić;-)?

ja sie odjadlam i sałatek i placków i innych pyszności ale chyba nie przytyłam:eek::no:

reklama
ja też się objadłam sałatek i placków :-D:szok: chlebka za to nie tknęłam prawie żeby mieć mniejsze wyrzuty :-D:sorry:
mój Mikołajek kaszle troszkę i idziemy do kontroli dziś :baffled: tylko żeby mi nie wyskoczyła z anty albo inh :eek: mam już tego trochę dość :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry