reklama

Tarnów

wiesz co ja deski nie mam:baffled::baffled: najgorzej te marszczenia i doł bo jednak długi jest:baffled::baffled::baffled:a Kubusiowi szyjesz??czy kupujesz??
a myślałam że pisałam :sorry: juz mamy kupione ksiądz sprzedawał tzn przy kosciele sprzedawała firma jedna i mają wszyscy takie same :tak: rękawy trochę długie :sorry: ale jak złoży pobożnie rączki to w sam raz :-D

nie masz deski :szok::szok::szok: to gdzie prasujesz :-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Cześć dziewczynki

Jak tam po świętach?
My wczoraj oblałyśmy Jacka - mówię Wam jak uciekał :-D

Amelka od wczoraj strasznie kaszle, a dzisiaj w nocy miała 39 i rano byłyśmy u lekarza i okazało się że ma zapalenie prawego płuca - już zrobiłam prześwietlenie i w piątek będę miała opis - trochę posiedzimy w domu:-(
uuu to zdrówka dla Amelki :tak:

a myślałam że pisałam :sorry: juz mamy kupione ksiądz sprzedawał tzn przy kosciele sprzedawała firma jedna i mają wszyscy takie same :tak: rękawy trochę długie :sorry: ale jak złoży pobożnie rączki to w sam raz :-D

nie masz deski :szok::szok::szok: to gdzie prasujesz :-D:rofl2::rofl2::rofl2:

he he na biurku:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
wiem wiem...te rekawy to standart:baffled::baffled:u nas bylo to samo:eek::eek::eek::eek:
a ładnie wam to odszyli??bo u nas raczej kiepskawo:baffled:

hej
Agawa witaj:-) fajnie ze powrociłam na łono forum:rofl2::happy:
Agunia wiesz co nie mam pojecia ile dokładnie moze kosztowac:no: ale wydaje mi sie ze ok 50 zł , a mzoe daj do magla? lub weź samo prasowanie? ja mjm juz od dawna nie godladm głupie to jak but i starsznie naciagane sie robi:-p:eek:
Agata biedna Amelka:-(zdrówka dla niej:tak:

Cześć dziewczynki

Jak tam po świętach?
My wczoraj oblałyśmy Jacka - mówię Wam jak uciekał :-D

Amelka od wczoraj strasznie kaszle, a dzisiaj w nocy miała 39 i rano byłyśmy u lekarza i okazało się że ma zapalenie prawego płuca - już zrobiłam prześwietlenie i w piątek będę miała opis - trochę posiedzimy w domu:-(

współczuję:baffled: dużo zdrówka dla Amelki:tak:

Witam :-)
Przy serniczku ;-) jak ktoś nie ma jeszcze dość to zapraszam ;-)
sernik.jpg

Agatax jej dużo zdróweczka dla Amelci :tak:

Agawa oby Mikołajkowi nic sie nie przyplątało ;-)

Agunia ja też jeszcze oglądam MJM z przyzwyczajenia i coraz częściej jednym okiem :-)

Karola zrobiła mi dziś powtórkę śmigusa :-D mama a teraz zamknij oczy bo jeszcze śpisz :-D Polała mi nogę i zwiała :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry