reklama

Tarnów

reklama
Agunia - dostała rulid w tabletkach, mam nadzieję, że jej pomoże w piątek idziemy do pierwszej kontroli ze zdjęciem i wtedy zobaczymy ale leczenie pewnie dłużej potrwa :-(
My też mamy komunię w tym roku 10 maja - i nie mam pojęcia co kupić dla chłopca, wolałabym jakiś prezent niż kasę.
no patrz Anita - w Zbylitowskiej Górze takie porządne chłopy a mi się z Mościc zachciało :-D
Kasia - to się Karolci spodobała tradycja dyngusowa:-D

Hej dziewczynki po świętach :-)

ale tu pyszności serwujecie j ajestem tak obżarta że szok żołądek mnie co wieczór bolał :-D:szok:

Agata zdróweczka dla Amelki biedulka oby szybko sobie z tym poradziła buziaczki dla niej :tak:

Agunia i jak tam nowy członek rodziny ??

u mnie góra prania czeka na wypranie i najgorzej że na prasowanie też :wściekła/y: wczoraj zawozilismy teściową do siostry moijego m pod Rzeszów i Maki dostał pyyysznego torta, świeczki musieliśmy zapalać 4 razy żeby mógł zdmuchnąć :laugh2: a ostatnio w kościele chciał na ołtarzu zdmuchnąć :baffled:

kurcze nie wiem co komu odpisać :baffled:

no patrz Anita - w Zbylitowskiej Górze takie porządne chłopy a mi się z Mościc zachciało :-D
029.gif
To mój przegrany bo z West :-D

hehe:-D:-D:-Dczyli ze co zrobiliście żeby urok odczynić;-)?
mój mąż też mało śmiechem mnie nie zabił a potem miał moralniaka bo to pomogło a przecież to jest niezgodne z naszą wiarą.
jak to robię? są różne sposoby. ja biorę szklankę i napełniam 3/4 szk. zimną wodą. nad głową kruszy się trochę chleba i jak opadnie na dół to trzeba się napić a potem trzeba chlapnąć w 4 kierunkach.
stosowaliśmy to już na mojej mamie Mateuszu i Dominiku i póki co sprawdziło się w 100%.

wiesz co ja deski nie mam:baffled::baffled: najgorzej te marszczenia i doł bo jednak długi jest:baffled::baffled::baffled:a Kubusiowi szyjesz??czy kupujesz??
jak można bez deski prasować :szok: podziwiam Cię. chociaż moja sąsiadka na stole kuchennym prasuje.

mój mąż też mało śmiechem mnie nie zabił a potem miał moralniaka bo to pomogło a przecież to jest niezgodne z naszą wiarą.
jak to robię? są różne sposoby. ja biorę szklankę i napełniam 3/4 szk. zimną wodą. nad głową kruszy się trochę chleba i jak opadnie na dół to trzeba się napić a potem trzeba chlapnąć w 4 kierunkach.
stosowaliśmy to już na mojej mamie Mateuszu i Dominiku i póki co sprawdziło się w 100%.
:szok::szok::szok: O rany to Wy tak serio?
Ja działa to super :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry