Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Objadania ciąg dalszy - jestem u Rodziców

Anitaa my mamy nianię firmy DORO. Zasięg ma dobry bo wyłapujemy czasami rozmowy tirowców przejeżdżających chyba przez Łęg.

zwariowałabym jakby mi mialo wyłapywac rozmowy przez cb bo mieszkam przy krakowskiej obwodnicy na kraków wiec podziekuje za taka:-) szukam wlasnie co bedzie miec czestotliwosc daleko inna niz cb
Helloł :-)
U nas śmigus - dyngus zaliczony;-)
Anita jeszcze nie minęłya mijają głównie przy stole
:-) Niani el nie miałam to nie doradzę
![]()
Witam świątecznie. My wczoraj wstaliśmy rano i zwyczajem mojej rodziny (u Dawida czegoś takiego nie ma) podzieliliśmy się święconym jajkiem. Potem Kościół obiadek i spacerek.
Noc niestety była ciężka bo Matuś zaczyna spać cały na poduszkach i jak go przestawiam to się budzi z płaczem. Dzisiaj 1,5 godziny nie spał a potem Dominika nie usłyszałam jak płakał i teściowa go wyratowała. Z tego wszystkiego wstaliśmy o 9. a teraz Matuś nie chce nam spać.
Dyngusa oczywiście zaliczyliśmy. Rano Dawid ochlapał nas a potem poszedł z Matusiem i ochlapali resztę rodziny. Dominik na szczęście też został schlapany wodą :-)
Anitaa żeby słyszeć tirowców to trzeba ustawić odpowiednią częstotliwość. Normalnie nie słyszymy ich rozmów.