reklama

Tarnów

reklama
Hejka i ja się witam po świętach :)

Ja niestety zbytnio nie wypoczęłam i nie po obżerałam się :-( jak Adikowi w sobotę skończyła się biegunka tak w niedzielę wzięło mnie i teściową a wczoraj Kubę :sorry: ja już spoko z teściową za to mój chłop to zdycha nie miłosiernie :-p

Agatko
biedna Amelka oby szybko wyzdrowiała :tak:
Madzia czyli nadal walczycie z "krecikiem" ?
Karola a mi takie czary w ogule nie przeszkadzają w prawdzie nic nad Adikiem nie "czarowałam" ale jak ktoś w to wierzy to mi to nie przeszkadza ;-)
Crunch ale się uśmiałam z plującej bratowej Twojego m :-):-):-)

Ale było dziś ciężko wracać do pracy po takim długim wolnym :baffled: szczególnie to wstawanie z rana wrrr nie cierpię :angry:

Ostatnia edycja:
hejka
agtax zdrówka dla Amelci
mrowa może nadaj mu jakieś imię :-D:-D:-D
skoro skubańcuch się zadomowił na dobre :-D:-D:-D
teraz mówisz? trzeba było wpaść na kawę ;-)
madzikm ja już nie pamiętam kiedy się wyrwałam na zakupy więc nie pomogę z torebkami :-(
anneczka super "migacz" w podpisie - oby zdjęć przybywało :-)
moje pazurki też na miejscu :-) chociaż coś szybko rosną :-D:-D:-D
anita współczuję przeprawy z US

moja trójeczka śpi :-D:-D:-D

ja tez nie wierze w takie zabobony i smiac tez mi sie chce jak ktos je odprawia:-D:rofl2:
Karolcia ja niestety rozczaruje ci bo nie miałam czerwonej wstazeczki:rofl2:
Anneczka a słyszałas ze jak dziecko nie am skarpetek i ma czkawke to anpewno od tego:-p:-D
a czapka tez jest mitem, dziewczyny na marcu kiedys wklejały zabobony to poprostu mozna było boki zrywac:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agata to masz wzrok bazyliszka:-D:eek:
ja jestem w szoku że ktoś w takie rzeczy wierzy, też nie miałam nic czerwonego; ja tam wierzę w bakterie, wirusy i medycynę oraz zdrową dietę i świeże powietrze:-)

sniadanie.jpg

może śniadanko Was zwabi :-)

Ostatnia edycja:
Hejka!!!
Agatka zdróweczka dla Amelki:-(:-(:-(
Anusia fajny podpisik:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:i jakie śniadanko:-p:-p:-p
Makus wszystkiego naj naj z okazji urodzinek

moz-screenshot-2.jpg
moz-screenshot-3.jpg
moz-screenshot-4.jpg
http://kartki.onet.pl/_i/d/misurodziny2_d.jpg[/img]

Marcelku wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.

Moja kuzynka pojechała o 7. do szpitala i ma mieć dzisiaj CC. Napiszcie mi proszę o której powinno być już po i ile będzie dochodziła do siebie. AHa i jeszcze jedno. Co mogę jej przynieść do szpitala?
Przyznam że jakaś taka poddenerwowana jestem, nie wiem dlaczego :-(

My dzisiaj przed 5. mieliśmy pobudkę. Musiałam przebrać Dominika i Matuś mi asystował :tak: na szczęście po 5. usnęliśmy i spaliśmy prawie do 8.

reklama
Marcelku wszystkiego najlepszego z okazji urodzienk :-):-):-):-):-):-)
psy_d.jpg

Massiek
super ze wam przeszło to w swieta meiliscie przymusowa dietke:sorry::eek: z kretem narazie nei wlaczymy bo brak pomysłow:eek::no:
moze jak go zosatwimy w spokoju to sobie pójdzie:eek::-D:-p
Crunch byłam z chłopem wiec to nei realne i do tego głodnym chłopem:-D byliśmy u Ołpińskiej -Tomczyk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry