reklama

Tarnów

Moja kuzynka pojechała o 7. do szpitala i ma mieć dzisiaj CC. Napiszcie mi proszę o której powinno być już po i ile będzie dochodziła do siebie. AHa i jeszcze jedno. Co mogę jej przynieść do szpitala?
Przyznam że jakaś taka poddenerwowana jestem, nie wiem dlaczego :-(
zal;ezy o której zaczna operacje mniej wiecej trwa 1 h jak sie jest jzu na sali i od razu do niej niechodz niech odpocznie i sie wyspi , w drugiej dobie zacyzna sie dopiero jesc wiec nie ma sensu wczeniej cos zanosic:tak: a dochodizc trudno powiedziec ja długo dochodziłam:confused2:
na odwiedziny przyjdzie pora w swoim czasie

reklama
Witam :-)

Marcelku - najlepsze życzenia urodzinowe!!! Żebyś zawsze był takim uśmiechniętym skarbem!

Karola
sama cesarka trwa mniej niz 30 min ;-) Zależy jaką godzinę miała wyznaczoną :tak: Dochodzenie do siebie to rzecz indywidualna :tak: I zależy co przez dojście do siebie rozmumiesz ;-) Postawienie do pionu? Chodzenie? To w drugiej dobie. A czego może potrzebować? Najlepiej jej zapytać - woda, biszkopty. Rodzi u nas? Czy u was?

Spadam bo mam sajgonik w pracy :szok: :-D:-D:-D
kobieta-stos-ksiazki_%7ECRF00911.jpg

kobieta-stos-ksiazki_%7ECRF00911.jpg

Ostatnia edycja:
anneczka pycha śniadanko...chociaż jajek to ja mam już dosyć :-D:-D:-D
MARCELKU!
Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.

Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz już j
eden roczek więcej!
tort_dzieciecy_11_lrg.jpg

mrowa oj doskonale rozumiem...głodny chłop to niedobry chłop :-D:-D:-D
karola nie pomogę bo cesarki nie miałam...
agatax jak tam Amelka? lepiej?

my dzisiaj o 13 mamy konsultację z ortopedą bo Regina krzywi nóżki do środka
zobaczymy co i jak :tak:
miłego dnia !

Rodzi w Tarnowie na NSz. Ostatnio jak rozmawiałyśmy powiedziała że ucieszyłaby się bardzo gdybym przyszła do niej do szpitala. W sobotę wyjeżdżamy do Przemyśla (w poniedziałek mam wizytę z Dominikiem u urologa a we wtorek u ortopedy) więc mam czwartek albo piatek. Przypuszczam że gdybym zapytała co potrzebuje to powiedziałaby że nic dlatego pytam Was.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry