reklama

Tarnów

reklama
byłam dzis rano w US i czekałam 1,5 godz tak maglowali 2 osoby a ja bylam chyba 4 min w srodku i wypowiedzialam jakies 5 słów moze..zawołali mnie tylko po to zebym pokazała akt urodzenia dziecka:szok:..bomba

bylismy juz tez na spacerku w lasku :-)

co do przynoszenia rzeczy do szpitala to mi przynosili wode, biszkopty itd a z rzeczy to cos dla dzidziusia czyli maskotke, recznik itp. ale rodzilam naturlanie to nie wiem jak jest po cesarce:sorry:

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla naszego słodkiego solenizanta

misio_serce.gif

Anita super ze wszystko gra:tak:
Karola ale po co słodkie dla dziecka:eek: przeciez ono i tak tego nie zje:eek:
Agawa chyba 1 dobe sie nie pije ale mozna zwilzac wargi;-)
jak widizałam jak inne dziewcyzny jadły a ja nie mimo z egłodu nie cuzłam to wszamałąbym byka z kopytami:-D:-pzdrówka dla Mikołajka :-)
Agata super ze widac poprawe :-)

a my zaliczylismy spacerek dosc długo

Hejka!!

Agatka fajnie ze ku dobremu idzie:tak::tak::tak:oby Amelka wyzdrowiala szybko...a możesz z nią na powietrze wyjść??? czy zakaz??
Anulka super torcik;-);-)
Karolcia gratki...jestes ciocią:laugh2:
Anitka super że ok:tak:
Agatka zdrowka dla mikołajka...fajnie ze polko mozecie zaliczać:laugh2::laugh2:
My po jednym spacerkiu i spadamy na 2:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Helloł :-)
Ale cudna pogoda :-) Karola bawi się na balkonie w namiocie a ja popijam kawkę:-)
Skończy mi sie pranie to spadamy na polko :-)

Agatax super ze Amelce się poprawia :-) Oby apetyt szybko wrócił ;-)

Agawa zdrówka dla Mikołajka :-)

Karolcia gratulacje dla kuzynki :-)

Anneczka
super torcik i paznokcie :-)

Mamuśki z oświaty - dostałyście już wyrównanie i podwyżkę?? Do mnie dziś dotarła i się cieszę
041.gif

reklama
hej!

kasiadoveto podwyżka jest???? bo ja myślałam, że coś świętecznego. Jak podwyżka to gites!!!:-)

agataxnawet rosołku nie chce Amelka?:-(

agawazdrówka dla Mikołajka!!!

100 lat dla Marcelka!!!

jenyyy ja niedawno z pracy wróciłam:confused2: i czeka nas trochę zmian w najbliższym czasie, jak się wyklaruje sytuacja to napiszę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry