reklama

Tarnów

reklama
Cześć!
Marcelito, wszystkiego najlepszego
z okazji 2 Urodzinek!!!
Buziaki i uściski od Ciotki

Agata, super, że z Amelką lepiej. Apetyt też wróci:tak:
Massiek, zdrowiejcie!

anneczka1983 pyszne śniadanko :tak: tylko kawka jakoś upita :-D:-D:-D
wszystkiego najlepszego dla Marcelka :-)

Agatka zdrówka dla Amelki :tak::tak::tak: dobrze że już troszkę lepiej :-)
Kasiadove no ba proste że w West super chłopaki są :-D:-D:-D
karolcia-83 ja w te czary też nie wierzę a o wstążce to się teraz dowiedziałam:szok::sorry:
crunch powodzenia u lekarza ;-)
Massiek zdrówka dla was :happy:
mrowa1 współczuję krecika :baffled:
anitaa84
i jak przesłuchanie? ;-)

my wczoraj dostaliśmy skierowanie do laryngologa i dziś już byliśmy no i ma nie doleczone uszka i antybiotyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście możemy wychodzić na spacerki tylko uszka mają być zakryte :tak::tak::tak: w sumie to mi na chorego nie wygląda no ale lekarzem nie jestem :baffled::baffled::baffled:
dziewczyny zmotywujcie mnie do pisania bo w lesie jestem :sorry::sorry::sorry:Aneczka dawaj fluidki :-D:-D:-D

Dostałam smsa od Kaśki, Wiktorek waży 3750 g :-) na pierwszy rzut wygląda na to że jest zdrowy.
gratulacje :-) a dla mamusi po cesarce to najlepsze kroplówki przeciwbólowe :-D:tak: ja w sumie nic nie potrzebowałam a juz najbardziej mnie raziło jak mi ktoś coś do picia przyniósł a nie można się napić nic :baffled: przez chyba dwie doby albo jedna nie pić a dwie nie jeść :eek: jak już musisz coś zabrać to dla dzieciątka może jakiś ciuszek ;-)

w nowym szpitalu leży się plackiem dobę po prodzie i dopiero następnego dnia można się coś napić, a jeść jeszcze później - koło mnie leżała w czerwcu 2008 jedna dziewczyna po cc i stąd wiem ;)

anneczka1983 pyszne śniadanko :tak: tylko kawka jakoś upita :-D:-D:-D
wszystkiego najlepszego dla Marcelka :-)

Agatka zdrówka dla Amelki :tak::tak::tak: dobrze że już troszkę lepiej :-)
Kasiadove no ba proste że w West super chłopaki są :-D:-D:-D
karolcia-83 ja w te czary też nie wierzę a o wstążce to się teraz dowiedziałam:szok::sorry:
crunch powodzenia u lekarza ;-)
Massiek zdrówka dla was :happy:
mrowa1 współczuję krecika :baffled:
anitaa84 i jak przesłuchanie? ;-)

my wczoraj dostaliśmy skierowanie do laryngologa i dziś już byliśmy no i ma nie doleczone uszka i antybiotyk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na szczęście możemy wychodzić na spacerki tylko uszka mają być zakryte :tak::tak::tak: w sumie to mi na chorego nie wygląda no ale lekarzem nie jestem :baffled::baffled::baffled:
dziewczyny zmotywujcie mnie do pisania bo w lesie jestem :sorry::sorry::sorry:Aneczka dawaj fluidki :-D:-D:-D
z tego co ludzie mówią to często te choroby uszu często są zupełnie bezobjawowo - szczerze mówiąc też jestem ciekawa jak to lekarze rozpoznają ale widocznie jakoś to wiedzą ;-)

zigzagszpryc%20copy.jpg

Cioteczki dziękujemy za życzonka i stawiamy torcik :-)
to ja się poczęstuję- o ile jeszcze coś zostało - bo właśnie coś takiego brakowało mi do kawki ;-)

gratulacje :-) a dla mamusi po cesarce to najlepsze kroplówki przeciwbólowe :-D:tak: ja w sumie nic nie potrzebowałam a juz najbardziej mnie raziło jak mi ktoś coś do picia przyniósł a nie można się napić nic :baffled: przez chyba dwie doby albo jedna nie pić a dwie nie jeść :eek: jak już musisz coś zabrać to dla dzieciątka może jakiś ciuszek ;-)
u nas jest tradycja że do dziecka jak idzie sie pierwszy raz to przynosi się coś słodkiego (zwykle czekoladowego) na osłodę życia. jest u Was taka tradycja?
a dla dziecka postanowiłam że dam im podstawowe kosmetyki, pampersy już mam do tego oliwka i chusteczki. przyznam że osobiście wolę takie prezenty bo przynajmniej są praktyczne a z ubraniami to różnie bywa. szczególnie że oni z kasą mają problemy a ubrania pewnie od ciotki dostaną.

w nowym szpitalu leży się plackiem dobę po prodzie i dopiero następnego dnia można się coś napić, a jeść jeszcze później - koło mnie leżała w czerwcu 2008 jedna dziewczyna po cc i stąd wiem ;)
czyli wodę pewnie wezmę i faktycznie jakieś biszkopty :-)

reklama
o słodkim nie słyszałam, ale to pewnie dlatego, że karmiącej mama słodkiego raczej nie zje, a kosmetyki i pampersy to zawsze dobry prezent, bo wiadomo że się przyda :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry