reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

niestety nie mam naczynia do gotowania na parze..
a powiedz mi Aniu czy do jedzenia małego moge dodwać oliwę z oliwek lub np margaryne Rame czy to za wczesnie?

Oliwę na pewno możesz, zresztą Ramę myślę że też.
Ja nie mam bardzo specjalizowanego naczynia tylko taki garnek z wkładem kupiony w Plusie. Można takie spotkać w hipermarketach. (Lidl, Kaufland, Biedronka, Carrefour, Tesco)

coś w tym stylu trochę: Garnek do gotowania na parze - Gama 2000 - Sklep AGD, Hurtownia AGD

reklama
Teraz w nim gotuję głównie ziemniaki do obiadu, czasem fasolkę szparagową.

A do zupek jeszcze fajna jest kaszka kuskus. Ja na początku dodawałam do zupek kleik ryżowy albo kukurydziany albo to puree warzywne z nestle chyba. (w torebkach jak kaszki)

hej wpadam przeciąg zrobić :-D piszę i kończę drugi rozdział tzn już mam skończony tylko poprawki i bibliografia i 40 stron :szok::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-)
jutro może będę miała więcej czasu
Agatka sto lat :-)

Hej!

To ja też z przeciągiem:sorry:

100 lat dla Agaty!
super, że Amelka zdrowa:tak:

karolaDominik będzie na chrzcie prawdziwym dżentelmenem:tak:
my chrzciliśmy Zosię jak miałam 1 mc i była w rożku, wg mnie najwygodniej dla mamy i dziecka pod warunkiem, że jeszcze maleńkie;-)

anitajak już konecznie chcesz czegoś dodać to lepiej sół, vegeta gorsza:no: a najlepiej właśnie naturalne przyprawy, możesz stopić odrobinę dobrego masła i jeszcze lepsza zupka:tak:
oliwę dodawałam:tak: zioła też:tak:

massiekten sklep na Bernardyńskiej jest przeniesiony z podwórza na Krakowskiej:tak: też tam kupuję nietypowy rozmiar wymierzony przez Anię:-)

i tymczasem;-)

Witam :-)
Ale tu wieje dziś :-D

Agatax
super ze Amelka zdrowa :-) Niech tak zostanie :tak:
Ania dobrze że wychodzicie na prostą :-)

My po cyrku (spotkałam Mrowe;-)), K padła o ósmej ;-)

Dzień dobry.

Nareszcie noc w miarę - wprawdzie spał niespokojnie, ale od wczoraj rano nie ma gorączki więc idzie ku dobremu. Tylko apetytu też za bardzo nie ma.

karolcia-83 Fajny gajerek.

massiek Cieszę się. :-) (a jaki kupiłaś -wrzucisz mi link, tak z ciekawości?) A gdzie na Bernardyńskiej? Jak będę w Tarnowie to na pewno tam zbłądzę - i to powinien być drugi sklep z takimi rozmiarami. A wiesz jakiej firmy staniki?

A sytuacja powoli się poprawia. Ostatnio weszłam na stronę jednego sklepu i z ciekawości wrzuciłam 65E i oto wynik:
Olive.pl - pokusa dla zmysłów - Brak - Brak
A to jeszcze nie wszyscy producenci. Jest jeszcze Ewa Bień, Dalia, Comexim, Melissa i Avokado. Rok temu były tylko te trzy ostatnie.
Ale dalej w stacjonarnych sklepach ciężko z obwodami poniżej 70 i pozostaje zamawianie przez internet.
Aniu Ta firma to Bellina mają na Krakowskiej jakiś sklepik (nie wiem gdzie) a ten na Bernardyńskiej to dopiero chyba rozkręcają (to jest tam na rogu gdzie dawniej był komis to w miejscu tego komisu) zaraz obok kościółka :)
BELLINA - salon pięknej bielizny - Tarnów - Katalog Firm - Polish Yellow Pages
a ja sobie zamówiłam taki - czarny
65D__KOSTAR Push-up kusi prostotą 3 KOLORY (606228087) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
hej wpadam przeciąg zrobić :-D piszę i kończę drugi rozdział tzn już mam skończony tylko poprawki i bibliografia i 40 stron :szok::rofl2::rofl2::rofl2::-):-):-)
jutro może będę miała więcej czasu
Agatka sto lat :-)
Brawo Agatko nieźle Ci idzie do przodu pisanko
993.gif

Do góry