reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

hej:-)
kawa mnie skusiła ;-) Agawa postarałaś się :tak:wygląda pysznie :-)

Crunch nawet nie wiedziałam, że trzeba mieć przy sobie dokument potwierdzający wiek dziecka :confused:
Agataxk biedna Amelka :-( Napewno sie rozbawiła i po południu bedzie zadowolona :tak:
Dana wczoraj ten wiatr robił aswoje niestety :-(Taki nieprzyjemny :baffled:

reklama
Witam się z Wami drogie panie

Kawa w Waszym towarzystwie smakuje znacznie lepiej ;-):zawstydzona/y::-D Agawa(Agatko) bardzo dziękuje.. fajowe te kawy hihihi

My już od rana z M na nogach. Byliśmy u producenta..

Macie racje moj siostrzeniec jak był mniejszy choć i do teraz uwielbia wprost jazdę autobusami.. ma niezłą frajdę i często dziadka bierze na przejażdżki bo dziadziu że ma HDK ksiazeczke i nie płaci za przejazd wiec Go wykorzystywał na maksa..
A mała Niunia równiez uwielbia. Jak jest w autobusie to jakby dziecka nie było..
Co do pociągów.. dzieci uwielbiają jazdę. Bo to jest coś innego i różni się od tego co mają na "codzień". Jak siostrzeniec jedzie do np. Kraka również jakby dziecka nie było.. i tylko na "ciuchcię mama.. ja chcę na ciuchcię do krakowa" :-D

Dana moze w nastepnym tyg cie nawiedze co?;-)
Crunch moje okna tez wolałaj "UMYJ MNIE!!!!";-):-p u mnie środowiskowoa była jak sie Kodnzik urodził czyli bagatela po 3 latach:-p
Lenka to cie córa bierze pod włos;-):-D jak amcie problemy z biznesem to nie ma sensu na siłe tego ciagnac i dokładac do tego wiadomo ze szkoda ale...
Kicia a co poroabiacie za granica?
Beatta do 4 roku dziecko jeździ bez biletu:tak:Mela strasznie lubi jeździc autobusem i zazwyczaj jeździ z przedszkola albo z babcia:sorry2:
o widze ze Crunch juz napisała;-)a samolot wypróbowaliście;-)Mela pociagiem jechała ale to juz dawno i tez mysle z nia sie przejechac;-)
Ilaria i na co sie zdecydowałas?
Madizkm to lipa z tymi sobotami:dry:a duzo ci tej nauki zostało?

fajna dzis pogoda:rofl2:

Beatko trzeba mieć dokumnet tożsamości jak dziecko już "wygląda" na te 4 lata. A jak jest mniejsze lub drobniejsze jak na swój wiek nie trzeba.
Moja siostra jeździła do 5 roku życia bez biletu.. a później jak urośł :-D już się nie dało ;-)

My czesciowo z Poznania jestesmy. Jak tesciowa wziela Pauline na zakupy i pokazala tramwaje to mlodej szczena opadla i stala jak wryta. :-D Bylo tylko Baba ooooo:szok: Potem w oknie siedziala i liczyla tramwaje.

Mrowa ,Misiek chodzi do pracy a ja siedze z dziewczynami w domu. On jest frezerem numerycznym i tak troche w biurze projektuje troche fizycznie przy maszynie grzebie. Ja tu przyjechalam i od razu wpadlam wiec tylko do porodu pracowalam.W zeszlym roku mialam isc do pracy a to znow wpadlam:-D. Teraz alkowe szerokim lukiem omijam:tak::-D

reklama
Do góry