reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Beatta ja na krakowskiej kupowałam Kondziowi na chrzest garnitur :tak:
Kasiu słyszałam w radiu:szok:
Agunia to juz babcia została:szok: to ona sama tez musiała wczesnie zajsc w ciaze:sorry2::no:wymiekam:no::no::no::no:
Madzikm i co zakupiłas?

ja proponuje w nastepna środe spotkanie u mnie po południu mojego menia nie bedzie bo ejdzie z Mela na lotnisko po wujka ;-)
kto chetny niech podniesie ręke;-):-D

reklama
Aneczka zaproponowałabym Ci chętnie moje łapska ale nie mam wogóle paznokcia dłuższego :baffled::-(
Brmagda ja zobacze jaki Kuba bedzie, ale wstepnie pewnie też ;-)
Madzik to trzeba sie tam kiedyś wybrać, tylko to troche nie moje rejony .

Beatta ja na krakowskiej kupowałam Kondziowi na chrzest garnitur :tak:
Kasiu słyszałam w radiu:szok:
Agunia to juz babcia została:szok: to ona sama tez musiała wczesnie zajsc w ciaze:sorry2::no:wymiekam:no::no::no::no:
Madzikm i co zakupiłas?

ja proponuje w nastepna środe spotkanie u mnie po południu mojego menia nie bedzie bo ejdzie z Mela na lotnisko po wujka ;-)
kto chetny niech podniesie ręke;-):-D

to ja się pierwsza zgłaszam:sorry2:
kupiłam bezrękawnik i szalik - 20 zł więc jak na szmateks to trochę drogo

anneczkano no jutro w ramach spacerku:tak:
na piechotkę to wychodzisz do góry z parkingu ELEA i idziesz długą ulic prosto między blokami numer chyba 14 i przy końcu jest kilka sklepików, mięsny - dagro i na końcu Szafa Malucha

a utkiem to jak do Mieszka, skręcasz w lewo z Jana Pawła, potem prosto wzdłuż bloku 15, na końcu bloku w lewo, prosto kawałek i już

reklama
Do góry