reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

reklama
No nie, zostawić was na chwilę to od razu robią się zaległości. Ruch jak za starych dobrych czasów. :-):-):-)

agunia271 Zdrówka dla Domy.

marlenka Trzymam kciuki za dobre wyniki.

beti801 Ale masz wypasione półki. ;-) Co wy piłyście i jadły? Totalny odlot tu. :blink:

crunch Super plakat. O to było więcej niż jeden?

rosalba1 Witaj na forum. Tylko nie przestrasz się i nie ucieknij. ;-)

lenka28 To super wiadomość z tą pracą. :tak::tak::tak: Gratulacje.

Dobranoc

Hejka w sobotni ranek!!!!

u nas noc ciezka bo Doma mi wymiotowala..zasnęłam dopiero o 4.00 rano a juz o 7.00 mnie obudzili:-:)-:)-:)-(
milo mi bylo z wami poczatować wczoraj;-);-);-);-);-):tak:
pogoda zimowa znow wiec bedzie leniwa sobota z nauką angielskiego z Domą:rofl2:

Slawek dziś w domku to ide do miasta na chwilkę, obiad gotowy wiec po poludniu się poloże na troche...:-D:-):-)
milej sobotki....zajrze potem:rofl2:

Ale dziewczyny zaszalałyscie wczoraj :-)

Agunia współczuje zarwanej nocki i zycze zdrowia dla Domusi

Rasalba1 witaj :-) napisz cos wiecej o sobie, gdzie mieszkasz itd zebysmy Cie mogły lepiej poznac:-) sama niedawno dołączylam do dziewczyn i trzeba czesto wchodzic na forum bo jak sie rozpisza ta szok:szok::szok::szok::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Agawa jak tam Mikolajek i Kuba? dałaś małemu ten antybiotyk? zdrówka życze

Mój maly tez nie bardzo dzis pospal, najpierw czekal na tate do 22, ale sie nie doczekal to nawet zasnal bez jedzenia. Dzis buszuje od 6 a my chcemy spac..musialam sie w koncu poswiecic i wstalam a maly juz od razu padl:crazy:..ehh niech spi z tatusiem:-):-):-):-)ja sie wyspie za kilka lat;-)

A gdzie zaginela elza ab? Elza daj znac jak bylo z mala u okulisty.

Ostatnia edycja:
Witam

No i mamy weekend. :tak::tak::tak:

agawa25 Hmm, kupowałaś w sklepie internetowym czy na allegro? (możesz podać na priv link i swoje wymiary?) Co do obwodu to nie pomogę, ale z miseczkami to różnie bywa - przy pierwszym ubraniu często bywa teoretycznie za duży - trzeba skrócić ramiączka i porządnie zapakować biust do miseczki.(lewą reką łapiemy lewą fiszbinę na dole i drugą ręką sięgamy pod ramiączkiem aż na łopatki i ciągniemy delikatnie do miejsca przeznaczenia ;) )
Zdrówka dla dzieci.
hej może mi doradzisz kupiłam na allegro a wymiary ci na pw tylko popołudniu bo teraz do machowej jadę
Fragmenty "Jak dobrze wyglądać nago"

http://www.bialelaki.pl/effuniak/
oglądnęłamfilmiki ale i tak jest za duży Aniu :baffled:

ale szaleństwo wczoraj bylo szkoda że nie wiedziałam bo ja poszłam spać o dziewiątej chyba bo się na cały świat obraziłam :crazy:

antybiotyku mu nie dałam zobacze jeszcze dziś i może mu dam ale w sumie tylko kaszle więc się jeszcze wstrzymam :sorry2:
a Kuba już dobrze teraz przepisuje zeszyty strasznie tego dużo ma :szok:

muszę lecieć bo mnie poganiają :crazy::wściekła/y::angry:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
powriowałyscie:-p:-D nawet tego nei czytam bo nie amm czasu ale domyślam sie ze dałyscie czadu heheh
witam nowa mamusie:tak:
Agawa oby obeszło sie bez antybiotyku:tak: super ze Kuba zdrowy , nieduzo opuścił a ma tyle nadrabiania:szok::dry:

reklama
Helloł :-)

Mrowa no wiesz, jak nas możesz nie czytać ? :-D:-D:-D

Agunia
9 rano a Ty juz obiad gotowy masz :szok: Zdrówka dla Domy ;-)

Beti
i gdzie ta ładna pogoda co miał dziś być??? Hę? :wściekła/y:;-)

U nas piżama party :-D

Zdrówka dla wszystkich :-)

Do góry