Kasiu zreszta nie wieszaj.. w pralce też wyschnie... kiedyś![]()
Dzięki za dobre rady

Pa! Pa! ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu zreszta nie wieszaj.. w pralce też wyschnie... kiedyś![]()

Gratulacje.

..ehh niech spi z tatusiem:-):-):-):-)ja sie wyspie za kilka lat;-)hej może mi doradzisz kupiłam na allegro a wymiary ci na pw tylko popołudniu bo teraz do machowej jadęWitam
No i mamy weekend.
agawa25 Hmm, kupowałaś w sklepie internetowym czy na allegro? (możesz podać na priv link i swoje wymiary?) Co do obwodu to nie pomogę, ale z miseczkami to różnie bywa - przy pierwszym ubraniu często bywa teoretycznie za duży - trzeba skrócić ramiączka i porządnie zapakować biust do miseczki.(lewą reką łapiemy lewą fiszbinę na dole i drugą ręką sięgamy pod ramiączkiem aż na łopatki i ciągniemy delikatnie do miejsca przeznaczenia)
Zdrówka dla dzieci.
oglądnęłamfilmiki ale i tak jest za duży Aniu