reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Agawa jak ja pisalam prace licencjacką to mialam zeskanowane niektóre materiały i program, ktory kopiował z nich tekst do worda:tak::-) szybciej szło bo nie musiałam przepisywać dłuższych tekstow tylko co najwyzej zrobic przypis lub pozmieniac ciutkę:-)
dzięki :-) słyszałam o tym mówiła mi koleżanka na uczelni tylko że muszę najpierw książki pożyczyć :tak: a w Krakowie już nie ma wyboru dużego więc jadę na moją starą uczelnie bo można absolwentom na kaucję pożyczać :-)

reklama
jest dużo prościej;-) pierwszy rozdzial pisalam sama bo tlumaczylam z ang jak leciało caly tekst wiec plagiatu nie było:-) ale 2 i 3 to juz ze wspomagaczem tylko nie pamietam jak sie nazywal ten program..

hej
laseczki:-) ja mysle ze dam rade w sobote i w piatek sie stawic :tak: zalezy wszystko od Melci, jutro chyba pójde z na do lekarza.

ale tu wesoło od rana dzikeujemy za zyczenia:tak:
Nikia zdrówka dla Natalki:-) i chyba pogoda z nad w-wy juz jest bo piekne słoneczko jest:-)

a Kondziowi wyszedł w sobote 11 zabek górna 3:happy:

Mela właczyła sobie nasze wesele i mówi do Kondzia ze to mamy i taty wesele ale my sie jeszcze nie urodzilismy i nie byliśmy:-D:-)

Witam. Niestety coś mi się popierniczyło i lekarz nie przyjmował wczoraj tylko dzisiaj. Mój tata też nie mógł się do niego dodzwonić i w konsekwencji dzisiaj przyjdzie inna lekarka. Wkurza mnie to że wczoraj powiedziała że będzie o 14. a dzisiaj już mówiła że może będzie przed 15. a może po 13. Co ja mam zrobić z Matulkiem skoro on o 12. chodzi spać? Dominik dzisiaj jest strasznie niespokojny. Wstał przed 7. i dopiero przed chwilką usnął. Leży w łóżeczku już jakąś chwilę tylko że coś mu nie dawało spać i co 3 posty biegałam do niego. Matuś się wkurza bo tu bawię się z nim a tu latam. W końcu włączyłam mu bajkę i pewnie zaraz padnie bo cały czas ziewa.

to Agatka z okna możesz sobie postrzelać ;-)

a wiecie że w stolycy JUŻ jest piękna słoneczna pogoda? precz chmurzyska!!!
chyba cię posłuchały te chmurzyska :-) pogoda bajka i chyba się z czytaniem na jakąś ławeczkę na łonie natury przeniosę :tak:
hej
laseczki:-) ja mysle ze dam rade w sobote i w piatek sie stawic :tak: zalezy wszystko od Melci, jutro chyba pójde z na do lekarza.

ale tu wesoło od rana dzikeujemy za zyczenia:tak:
Nikia zdrówka dla Natalki:-) i chyba pogoda z nad w-wy juz jest bo piekne słoneczko jest:-)

a Kondziowi wyszedł w sobote 11 zabek górna 3:happy:
gratulację ale ma ząbków :szok::-) u nas jak na razie brak :blink: zdrówka dla Amelki żebyście mogli z domku się ruszyć :tak:
a wczoraj ci pozazdrościłam ćwiczeń i dziś sobie z płytki włączyłam ;-) co się zmachałam :eek: jutro zakwasy na bank :-D

Witam. Niestety coś mi się popierniczyło i lekarz nie przyjmował wczoraj tylko dzisiaj. Mój tata też nie mógł się do niego dodzwonić i w konsekwencji dzisiaj przyjdzie inna lekarka. Wkurza mnie to że wczoraj powiedziała że będzie o 14. a dzisiaj już mówiła że może będzie przed 15. a może po 13. Co ja mam zrobić z Matulkiem skoro on o 12. chodzi spać? Dominik dzisiaj jest strasznie niespokojny. Wstał przed 7. i dopiero przed chwilką usnął. Leży w łóżeczku już jakąś chwilę tylko że coś mu nie dawało spać i co 3 posty biegałam do niego. Matuś się wkurza bo tu bawię się z nim a tu latam. W końcu włączyłam mu bajkę i pewnie zaraz padnie bo cały czas ziewa.
to dziś będziemy trzymać te kciukasy :tak: bajka dobra rzecz ;-)

Hejka ja już po zakupach!!!

Nikia odpisalam Ci na pw kochana :-D:-D:-D.Zdroweczka dla Natalki obysię jej nic nie wyklulo.Dzieci na dlugo nie zostawiam, najdlużej koło godziny, Wojtuś sam sie załatwia a Natalkia ma 12 lat lubi dzieci i bawia sie z nim obie albo bajki oglądają z nim.
A czytam słynny "Dom nad rozlewiskiem" Beti dzięki:laugh2:mialas racje...super książka:laugh2::-D:-D:-D
Agatka u mnie wlasnie czytanie na ławce odpada...musialabym ich pilnowac na okrąglo:eek::eek::eek:
Madzia super tekst Melci:tak::tak:a co pogorszyło sie jej:szok::szok::szok:
Karolciu trzymam kciuki za wasze zdrówko:-):-)

reklama
Do góry