reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

część
piękna środa się nam zapowiada :-)
agatax padłam... :-D masz pomysłowe dziecię :-D:-D:-D:-D
anita herbatka pycha!
w kwestii wózków pewnie nie bardzo pomogę
mamy trottine galileo (dwie rączki nie są za wygodne, ale chciałam taki co się rozkłada do leżenia):rofl2:

my dziś na 16 do kontroli idziemy i mam nadzieję usłyszeć dobre wieści ;-):tak:
kurcze nie kupiłam jeszcze kartek świątecznych, Wy już wysłałyście?

reklama
wozek fajny :-) ja wlasnie tez chce rozkladany do spania i wogole mam za duzo wymagan co do tego wozka wiec dlatego mam tylko jeden na oku ten co spelnia wszystkie..raczej go kupie bo przegrzebalam opienie w internecie i nic nie znalazłam złego (procz tego ze tacka jest za nisko zamontowana i dziecku nie jest wygodnie ale to juz naprawil producent i tacke wymienil na pałąk)

pogoda jest cudna:-) zaraz sie biore za siebie i Bąbla i ruszamy do miasta:tak:

oby na kontroli byly same dobre wiesci:happy:

kartek chyba nie bede wysylac..

Ostatnia edycja:
hej my też nie śpimy już ;-)

Anita no właśnie ja też chciałam żeby się rozkładał na płasko i składał do jak najmniejszych rozmiarów :tak:

Agataxk :-D:-D niezła Amelka z tym Danonkiem :-D:-D

Crunch to trzymam kciuki za kontrole, a ja nie wysyłam kartek :zawstydzona/y:

Crunch trzymam kciuki &&&& napewno bedzie dobrze :tak::-)
Ja tez nie wysyłam kartek takich tradycyjnych, wszystko mailem albo sms ;-)

Pogoda cudna:-) Nie chce się w pracy siedzieć :eek:;-)

hejka,
to Beti, napisz zaraz wracam i choź do mnie na kawkę :-)

Agata, no no już się goli Amelka :-D:-D:-D:-D a Tobie aeorobik tylko dobrze zrobił ;-)

Anita dla mnie najwazniejsze kryterium było zeby był lekki , no ale mam pięterko do pokonania przy wnoszeniu ;-) he he co tam wygoda dziecka :-D:-D:-D:-D (a joke ;-))

a z herbatką trafiłaś w dziesiątkę, bo na gardło własnie teraz sobie z miodem popijam ;-)

Hej
Anita wózku jest pełno ale jak przyjdzie co do czego to nie ma w czym wybrac:-p:confused2:
Crunch trzymam kciuki&&&& ja tez ide z Mela do lekarza ale anjlepsze jest to ze juz mniej kaszle a ja dzwoniłam to ona jeszcze spała:eek:
Agata daje czadu Amelka:-D

cześć dziewczynki!!!
Ale fajowa pogoda:tak::tak::tak::tak::laugh2:
Agatka niezła aparatka z Amelci twojej:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Beti ooo zazdroszcze powera:-):-):-)
ja tez dużo nie szykuje bo chce gdzies jechać:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Nikia zdróweczka dla Ciebie

reklama
Do góry