reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

agunia ale mi smaka zrobilas ta pizza, uwielbiam pizze takie kupne, pieczone w domu mi nie podchodza,
dobrze ze juz na obiad do mauski pedze, jeszcze tylko 30min pociag, potem 15 piechotka i juz talerz z jedzeniem:
powiem wam ze mam ostatio taki apetyt ze nie wiem co jest grane, tylko bym jadla
nikia kupe lat, a ty tez przeziebiona jestes?

reklama
Crunch super ze dzieciaki lepiej:tak: oby tak dalej;-)Ja ysle w poniedziałek zaliczyc Krakow jesli sie uda ;-)
Agunia to mieliscie fajny dzionek aj tez swoja mame uwielbiam;-):rofl2:
Monika a mzoe jakas fasolka zakiełkowała;-)

oooo to widze że wiosenne wypdziki do Krakowa sie szykuja..no no super;-);-);-);-);-);-)
o kurcze Anitka to musisz uwazac:szok::szok::szok:
Doma na polko czmyhneła wiec i ja z Tulem pójde tez;-);-);-);-)

hej laseczki :-)
mi też się udało dziś spacerek zaliczyć i bibliotekę ale nie wszystkie materiały jeszcze mam więc jutro powtórka ;-)

Mikołaj ma gile po pas :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nie wiem czy to ten wózek odkryty (bo wymieniłam) czy za lekko był ubrany czy co :no: jutro pewnie nie wyjdziemy już żeby nie pogarszać sytuacji :baffled:

a teraz zmykam czytać coś na zaliczenie sobotnie :sorry:

Kasia superowe śniadanko :tak:

Dzień dobry

kasiadove Wstydziłabyś się częstować zepsutym serem. ;-):-D

monikb W Krakowie już się skończyły. Za tydzień będą listy przyjętych. My luzik. :tak:

nikia I co byli? ;-):-D Zdrówka dla Natalki

crunch No nareszcie wychodzicie z choróbsk - super.:tak:

agawa25 Zdrówka dla Mikołajka. A na spacer w słonku możecie wyjść - lepiej się wtedy przy katarze oddycha.

Hejka!!!

Anitka to kobiety mu pewnie tego zazdroszcza:tak::tak::tak:każda by chciala nie leżeć godzinami a byc opalona;-);-):laugh2:a z ogródka na pewno bedziecie miec super pożytek:tak::tak::tak:
Agatka zdrowka, nie sądze by to wózek...może mu przedzie, pskikaj euforbium i jak mówi Ania, na powietrzu lepiej sie oddycha przy katarze, nawet spi:tak::tak::tak::tak:u nas gruszka w ruchu cały czas:laugh2::baffled:

reklama
Do góry