reklama
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Dziewczyny potrzebuję kupić torbę do wózka. Polećcie mi jakąś dobrą i praktyczną.
karolcia-83
Anita ja tak uczyłam Matusia prostych słów typu kot, dom a on zaczął mówić traktor, koń, koparka, ciocia :-) na każdego przyjdzie pora z mówieniem. Matuś teraz jest na etapie wołania: tatuś, mamusia, babunia. Dziwne jest jednak to że na mojego tata woła dziadziuś a na teścia dziadek. Może dlatego że my i Daria tak na niego mówimy.
karolcia-83
Anitaa super fotka Oskarka. Fryzurkę ma extra :-)
anita wedlug jakaies tam przepowiedni jak dziecko mowi pierwsze slowa mama, baba to drugie dziecko bedzie dzieczynka
, moze to rozweseli troche tatusia
ale faktycznie kazde dziecko jest inne jeszce ma czas na rozmowy, wiec cierpliwosci
ale faktycznie kazde dziecko jest inne jeszce ma czas na rozmowy, wiec cierpliwosci
karolcia-83
Monika Mateusza pierwszye słowa to były mama i baba a drugi jest chłopak :-) szansa na powodzenie to jakieś 50% 

karolcia-83
Zmniejszam w Photoshop do wielkosci 100 a potem daję rozdzielczość na 12.
Monika Mateusza pierwszye słowa to były mama i baba a drugi jest chłopak :-) szansa na powodzenie to jakieś 50%![]()
jasne ze kazda przepowiednia ma 50 procent prawdy, ale mile sa takie powiedzenia
reklama