reklama
to wpadnij do mnie zrobić porządek z ciuchami;-)Brmadzia milego wyjazduudanych zakupów życzę
Anitka ja za to uwielbiam segregować ciuszkinajbardziej swoje, ale dzieci i S też
zmiatam na spaceros![]()
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Ja odpoczywam. Wreszcie obaj śpią. Matuś to dzisiaj był grzeczny ładnie zjadł zupkę i szybko usnął za to Dominik szaleje. Muszę sprzątnąć jeszcze pozostałości po chłopcach nastawić drugie pranko a generalne porządki były robione kilka dni temu.
Segregację ubrań Mateusza robiłam w sobotę jak przyjechaliśmy bo od razu dałam je mamie bo u nas nie ma miejsca na trzymanie takich rzeczy.
Madzia bawcie się dobrze.
Segregację ubrań Mateusza robiłam w sobotę jak przyjechaliśmy bo od razu dałam je mamie bo u nas nie ma miejsca na trzymanie takich rzeczy.
Madzia bawcie się dobrze.
Witam
Anita super zdjęcia Oskarka
Monik kto pyta ten nie błądzi.Madzia się sprytnie ukrywa

Karola trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze.A dzieci się lepiej chowają w chłodzie.
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Lipnicy Murowanej.Palmy miały po 28 metrów.Dzieci mnóstwo atrakcji i gotować nie musiałam bo poszliśmy na obiad do knajpy.
Anita super zdjęcia Oskarka

Monik kto pyta ten nie błądzi.Madzia się sprytnie ukrywa

Karola trzymam kciuki,żeby wszystko było dobrze.A dzieci się lepiej chowają w chłodzie.
Wczoraj zrobiliśmy sobie wycieczkę do Lipnicy Murowanej.Palmy miały po 28 metrów.Dzieci mnóstwo atrakcji i gotować nie musiałam bo poszliśmy na obiad do knajpy.
reklama
anneczka1983
Fanka BB :)
heloł 
Agawa przykro mi :-(
Agunia super wycieczkę mieliście
Anita ale super ma Oskarek fryzik :-)
Brmadzia udanego wyjazdu
a my jesteśmy po bilansie
Maki ma 90 cm i 13 kg ( schudł przez tą chorobę ) i dr powiedział że ma raczej smukłą budowę 
Agawa przykro mi :-(
Agunia super wycieczkę mieliście

Anita ale super ma Oskarek fryzik :-)
Brmadzia udanego wyjazdu

a my jesteśmy po bilansie