reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

madzikm Jak jest za mała miska w większym obwodzie to też może sprawiać wrażenie ciasności. Generalnie jeśli bierze się mniejszy obwód to zwiększa się literkę przy misce.

reklama
anitaja nic nie wiem o strzelaniu. Fajny luzak z Osarka.
Na Radłów to chyba autem jeździcie, nie? bo kiedyś pisałaś o spacerku ale chyba nie na piechotę?:szok:
kupiłaś tą sukienkę? jaki stanik do niej?

no wlasnie czytam o tym strzelaniu i wszyscy mówia ze to normalne.. poprosilam siostre zeby lekarza od siebie z pracy zapytała..

na Radłów autem jeździmy:tak: po takim spacerze to bym na pewno padła, juz chyba w poczatkowym etapie trasy:-)

sukienke kupie dzis lub jutro:tak: są jeszcze 4;-) rozważam zakup jednej spódnicy jeszcze od tej osoby wiec dlatego mi tyle schodzi:-)

stanik to pewnie biały z odpinanymi ramiaczkami..Ania się pewnie wypowie lepiej:tak:

anneczka pocieszające hehe:-D:-D

stanik to pewnie biały z odpinanymi ramiaczkami..Ania się pewnie wypowie lepiej:tak:

najlepiej, ale dobrze trzymający i ładnie kształtujący biust z odpinanymi ramiączkami jest ciężki do kupienia. Ale może ci się uda znaleźć jakąś ścisłą 70. ( Kostar ma kilka egzemplarzy nawet w obwodach 60 i 65, ale baaaardzo elastyczne obwody - wczoraj szwagierka mająca 83 pod zapięła się bez większego problemu w obwodzie 70 i jeszcze miała luz :szok:)

najlepiej, ale dobrze trzymający i ładnie kształtujący biust z odpinanymi ramiączkami jest ciężki do kupienia. Ale może ci się uda znaleźć jakąś ścisłą 70. ( Kostar ma kilka egzemplarzy nawet w obwodach 60 i 65, ale baaaardzo elastyczne obwody - wczoraj szwagierka mająca 83 pod zapięła się bez większego problemu w obwodzie 70 i jeszcze miała luz :szok:)

ja ten co teraz kupilam ostatnio to 70D i ma odpinane ramiączka i moze bedzie ok do tej sukienki bo dosc ładnie sie trzyma bez ramiączek..:tak: a jak nie to wtedy założę jedno przezroczyste ramiaczko przez szyje tak jak sama sukienka jest przekładana..

ja ten co teraz kupilam ostatnio to 70D i ma odpinane ramiączka i moze bedzie ok do tej sukienki bo dosc ładnie sie trzyma bez ramiączek..:tak: a jak nie to wtedy założę jedno przezroczyste ramiaczko przez szyje tak jak sama sukienka jest przekładana..

tak też można. ;-)

Ja niestety żadnego z odpinanymi ramiączkami nie mam, a tym bardziej bez. :-:)wściekła/y:

Hej laski:-)
Anita u mnie tez by sie przydały porzadki w szafach:-p Agunia to zapraszam;-)
Oskarek nieźle sie wyluzowal;-):-D
Dana jak dziewczyny? Moja siostra była w czoraj tez w LM;-)
Kasia ja tez bym pękala w końcu amsz bardzo rezolutna dziewczyne w domciu ;-):-)
Ania fajne butki i widze ze tylko bistowe spotkania zaliczasz a keidy odwiedzisz Tarnów hmmm;-)

i wrócilismy :-) jestem zadowolona;-) pócz tegoz e za mały kaszkiet ku[piłam Kondziowi ale juz zaradziłam temu poprosze kolezanke i mi wymieni :-)

Brmadzia fajnie że zakupki udane..kupiłas sobie coś???
Madzikm pewnie cały czas w ogrodzie siedzisz:happy:zazdroszczę:eek:niefajnie z samochodem...kłopoty z autami zawsze jakos mnie przerażają

Brmadzia fajnie że zakupki udane..kupiłas sobie coś???
Madzikm pewnie cały czas w ogrodzie siedzisz:happy:zazdroszczę:eek:niefajnie z samochodem...kłopoty z autami zawsze jakos mnie przerażają

Witam:-)

ja tez nie lubie jak mi sie cos z autem dzieje a zazwyczaj dzieje sie falowo jak T jest za granica..wkurza mnie to bo sie juz nie raz spakowałam z Bąblem do auta i jego tobołkami a tu pyk nie jedziemy nigdzie..szczyt wkurzenia :wściekła/y:;-)

my juz od 6 na nogach..nie wiem co sie podzialo dzis Oskarkowi ze spal tak krotko a pozno zasnal..:-(

Witam z rana :-)
Anita, świetny Oskarek. Duży chłopczyk z niego:tak:
Co do strzelania, to Olga też strzela jak ja biorę na ręce pod paszki - tak w łopatkach. Za to Mikusiowi jak był mały, to strzelało w kolanach, byliśmy u ortopedy i okazało się na USG, że ma dość duże łękotki. Jak zaczął stawac i chodzić - wszystko ustąpiło:tak:
Dana, super wycieczkę mieliście:tak:
Anneczka, nigdy nie powiedziałabym, że Marcelito taki "szczupły", ale fakt faktem, że bardzo go wyciągnęło. Miki na bilansie ważył tyle samo i dłuuugo było 14kg. Teraz waży 15,5 i w ogóle tego po nim nie widać.
Kasia, Karolka jest rewelacyjna, więc z dumy powinnaś pękać codziennie! Dobrze, że butki kupione:tak:
Madzik, ale kicha z samochodem...

Miłego dnia!

reklama
Czessc dziewczyny.

My juz w tarnowie.:-) Powoli dochodze do siebie bo nam auto nawalilo na trasie. Wyladowalismy w hotelu. No ale teraz tez nie jest dobre bo mi sie akumulator wyladowuje wiec trzeba na serwis jechac.:-(
Dziewczyny szaleja na podworku od switu do nocy :-D
A ja dzis chyba na sklepy rusze bo na chrzciny idziemy i kreacje jakas musze sobie sprawic.

Do góry