ania.chlopcy
Fanka BB :)
madzikm Jak jest za mała miska w większym obwodzie to też może sprawiać wrażenie ciasności. Generalnie jeśli bierze się mniejszy obwód to zwiększa się literkę przy misce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anitaja nic nie wiem o strzelaniu. Fajny luzak z Osarka.
Na Radłów to chyba autem jeździcie, nie? bo kiedyś pisałaś o spacerku ale chyba nie na piechotę?
kupiłaś tą sukienkę? jaki stanik do niej?
po takim spacerze to bym na pewno padła, juz chyba w poczatkowym etapie trasy:-)
są jeszcze 4;-) rozważam zakup jednej spódnicy jeszcze od tej osoby wiec dlatego mi tyle schodzi:-)

stanik to pewnie biały z odpinanymi ramiaczkami..Ania się pewnie wypowie lepiej![]()
)najlepiej, ale dobrze trzymający i ładnie kształtujący biust z odpinanymi ramiączkami jest ciężki do kupienia. Ale może ci się uda znaleźć jakąś ścisłą 70. ( Kostar ma kilka egzemplarzy nawet w obwodach 60 i 65, ale baaaardzo elastyczne obwody - wczoraj szwagierka mająca 83 pod zapięła się bez większego problemu w obwodzie 70 i jeszcze miała luz)
a jak nie to wtedy założę jedno przezroczyste ramiaczko przez szyje tak jak sama sukienka jest przekładana..ja ten co teraz kupilam ostatnio to 70D i ma odpinane ramiączka i moze bedzie ok do tej sukienki bo dosc ładnie sie trzyma bez ramiączek..a jak nie to wtedy założę jedno przezroczyste ramiaczko przez szyje tak jak sama sukienka jest przekładana..
Agunia to zapraszam;-)
Brmadzia fajnie że zakupki udane..kupiłas sobie coś???
Madzikm pewnie cały czas w ogrodzie siedziszzazdroszczę
niefajnie z samochodem...kłopoty z autami zawsze jakos mnie przerażają
;-)