reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Tarnów

Witam z rana :-)
Anita, świetny Oskarek. Duży chłopczyk z niego:tak:
Co do strzelania, to Olga też strzela jak ja biorę na ręce pod paszki - tak w łopatkach. Za to Mikusiowi jak był mały, to strzelało w kolanach, byliśmy u ortopedy i okazało się na USG, że ma dość duże łękotki. Jak zaczął stawac i chodzić - wszystko ustąpiło:tak:

Dzieki KasiaDe:-) uspokoilas mnie:tak:

Kicia76 u nas w samochodzie tez byly problemy z akumulatorem wiec Cie rozumiem:tak:kupilismy auto i oryginalny sobie wyciagneli i wlozyli za slaby jak na takie auto i cala zime sie bujałam z tym czy odpali czy nie, ale po wymianie odpukac dziala..

reklama
Witam
Madzia dziewczyny ok.Chodzimy na długie spacerki.Emilka przestała mi spać w dzień i tu mamy trochę zasadzki :angry:,Dajemy jakoś radę, a po świętach wraca do żłobka.A Twoje dzieci?
Madzik ups przykra sprawa z autem.

Agunia śniłaś mi sie dzis;-) tzn ze mialas do mnie przyjsc a u mnie byl taki bajzel nagle - pajeczyny, pajaki i muchy, kołtuny kurzu:szok::szok::-D:-D ja nie wiem czemu mi sie takie rzeczy snia:-D:-D

Dana, gdzie zapisujesz Emilkę do przedszkola? Na Promienną? Pytam, bo mówili u nas w radiowęźle (tak, tak jeszcze coś takiego istnieje:-p), że najwięcej podań jest do przedszkoli nr 18, 24 (Westerplatte), 31 (Promienna) i 32 (Długa):eek:

Witam. Ja dzisiaj pobudkę miałam chwilkę przed 5. ale za to przez całą noc ładnie spali. Właściwie to sama jestem sobie winna :zawstydzona/y:

Anneczka mnie się wydaje że lekarzowi chodziło o to że Marcelek jest w sam raz. Matuś też waży 13 kg ale ma 87 cm. Jutro idziemy do lekarza, Matuś na bilans 2-latka (w końcu) a Dominika zapisać do lekarza no i być może zaszczepić.

Dana wiem że dzieci w chłodzie lepiej się chowają ale taka nagła zmiana temperatury nie jest najlepsza. Matuś przyjął to normalnie a Dominik jeśli nie jest okryty kocykiem to marznie.
Danusia ile teraz kosztuje szczepionka skojarzona? Jak szczepiłam Matusia to u nas było 120 zł ale słyszałam ze teraz znacznie podrożała. To prawda?

Kasiu jak się ma taką fajną córkę jak Karolcia to nie ma się co dziwić że wszyscy ją chwalą.

Anita Oskarek super :-)

Madzikm współczuję problemów z autem. Mi koło się zablokowało i myślałam że dostanę szału. A jak Zosia?

My wczoraj po południu byliśmy w czwórkę w parku na placu zabaw. Matuś wybiegał się wyszalał wybawił a po powrocie do domu ledwo się wykąpał i padł. A ja razem z nim :rofl2:

Ostatnia edycja:
hejka
Agunia w sumie to kupiłam buty sobie i Meli , i duzo takch ozdóbek w h&m-ie;-)
ubrań nie kupowałam bo zamówiłam im w nexcie a ze byłam z chłopem to ciezko było cos wykabinowac;-):-p
Kicia to super ze jestescie w pl :-) na stałe wróciliscie? to teraz musimy sie obowiazkowo spotkac w parku:tak:
Madzikm na czas remontu sie wyprowadziliście? jak postepy? opieszałosc naszej policji niezna granic:no::wściekła/y:najlepiej jakbys sama znalazła sprawce i jeszcze sie dogadała:wściekła/y::crazy: i po co oni sa???? bardzoc i samochód uszkodzila?
Anita mysmy tez zmieniali akumulator jak zakupilismy mielismy podobna sytuacje do twojej:-p:eek:

posprzatałam troche w chacie i później ide do spowiedzi:eek::rofl2:

hejka
agawa przykro mi - trzymaj się
mrowa to troszkę poszalałaś...a z chłopem to tak właśnie jest
nie ma człowiek swobody :-D:-D:-D
anita ale luzak z Oskarka
madzikm notatkę to chyba ubezpieczyciel pisze...
współczuję tego chodzeniami załatwiania
jak remont?
dana no to się zaczęło jak Emilka skończyła z drzemką ;-)
kasia taka córeczka to prawdziwy powód do dumy więc jeszcze nie raz będziesz "pękać" :-D
co do sprzątania w szafkach...niedawno robiłam porządki i już jest bajzel :szok:

mam newsa: sąsiadka robi "wyciszenie ściany" (8cm) :-D:-D:-D
bo z nami nie da się wytrzymać :-D:-D:-D
anneczka to Maki już po bilansie - my dopiero pod koniec maja się wybierzemy...do tego (mam nadzieję) nie zobaczą mnie w przychodni (co chyba, że zaległe szczepienie :rofl2:)

my już zdrowi więc korzystamy z super pogody :-)

my już zdrowi więc korzystamy z super pogody :-)
wreszcie , bardzo sie ciesze!!!!!!
a szamanka mnie zadziwia:-p :-D
Dana pytałas jak moje dzieciaczki ;-) a dziekuje dobrze Kondzik ma cos kaatr a Mela nadal odkaszluje:confused2:i dzis nie poszła do przedszkola. Emilka dorosleje ci;-)ale nie zazdroszcze bo nie masz chwili spokoju w domu :no:

dzięki Madzia - też się bardzo cieszę :-):-):-)
a szamanka...cóż...niech robi co chce -ale 8 cm to chyba za mało :-D:-D:-D
zdróweczka dla Was - nie chorować!
uciekam położyć Igora

reklama
Do góry