reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
Anita - taką encyklopedie jak w tym drugim linku to kupiłam jego siostrze :-)
zobacze może coś w Veritasie - jakieś ladne wydania będą mieli :-)
te rolki mi strasznie pasowały - ale jak nie chcą - to trudno

Hejka !!!!

W srodę park- to może dotrę do niego:eek::eek::eek::laugh2::laugh2:
Anusia ale powiało wielkim światem:laugh2::laugh2:zdjęcia super:happy: i Mariusz bez gajeru:szok::szok::szok::szok:pierwszy raz go widze:szok::-D:-D:-Da jak zakupy??poszalałas???

co do prezentu na komunię, to powiem że Doma samą kaske dostała:sorry:i kupils sobie ten laptop:happy::happy:teraz na rocznice dostanie srebrnego aniołka i od mamy mojej kolczyki:happy:tak żeby miala pamiątkę:tak::tak::tak:

Agata to ciezki orzech masz do zgryzienia:no: a mzoe jakas komórke albo ipoda?
ja mam za rok chrześnika i niewiem co mu kupic:eek:
Super ze AMelka miewa sie dobrze:tak:
Anneczka witaj obiezyswiecie:tak::-)jak Marcelek zniósł rozłake?
Beti nie abdz taka skromna;-)

Mela dzis idzie z ciocia i Gabrysia (w sumie tez ciocia);-) na Hanne Montane juz sie nie moze doczekac:rofl2: dzis została w domu bo miała katar i pod nosem jej sie zrobiło czerwone:-p dzis została ale jutro pójdzie bo mama ma załatwienia w mieście
Posadziłam mamie kwiatki bo ma półpaścca:confused2::eek: oby wydobrzała do wesela:tak:

Witam

massiek Zaraz odpiszę. ;-)

agataxk Gratulacje zostania Fanką. Też bym postawiła na coś pamiątkowo-użytecznego. A quady, skutery to dla mnie szczyt głupoty.

anneczka1983 Zdrówka dla Marcelka.

hej dziewczyny
trochę zaległości ale dzięki ślicznej pogodzie nie tak wiele :tak:;-)
agatax super, że Amelka już ok
oby po tranie była już zdrowa jak rybka :-)
współczuję...my za rok mamy komunię
zamierzam kupić jakąś pamiątkę
drogie prezenty i pieniądze odpadają
niech rodzice kupią quada a nie wymuszają od innych :-D
mrowa zdrówka dla "kichołków" :tak:;-):-)
anneczka zdrówka dla Makiego
czekamy na jakieś zdjęcia ;-)
beti co się tak stroisz? :rofl2::rofl2::rofl2:
anita super śniadanko chociaż właściwie wpadłam w porze kolacji :-D:-D:-D
my dzisiaj od rana w trasie
załatwiliśmy rano szczepienia (wreszcie)
i przy okazji bilans Igora (nie będę przecież gonić za miesiąc ;-))
trochę wymusiłam w przychodni ale się udało :-D:-D:-D
I waży 14,90 kg i ma 94 cm wzrostu
tylko teraz bardzo boli nóżka (musiałam podać ibufen bo nie chciał chodzić i płakał)
ale to co dziś odstawiła R na szczepieniu to aż wstyd :zawstydzona/y:
nie spodziewałam się takiej reakcji na zastrzyk (dobrze, że pielęgniarka przyzwyczajona :-D:-D)
szkoda, że nie dotrę na parkowe (nie mam auta :baffled:)
dziewczyny a jak tam Wasze pomysły odnośnie Dnia Dziecka?

reklama
łoł - przy okazji zostałam Fanką :-D
gratulacje :-)
Posadziłam mamie kwiatki bo ma półpaścca:confused2::eek: oby wydobrzała do wesela:tak:
zdrówka dla niej :tak:

Anneczka witaj :-) super zdjęcia na nk :-) i jak Maki? pokaszluje dalej?
Crunch a czemu Igorka nóżka boli, bo chyba coś przegapiłam :sorry: Mój Kuba to jakiś chudziak jest - 13.5kg mi waży :baffled:
Mrówa i jak Melcia? Podobała się Hana Montana?

Kurcze prasowania mam stertę i juz muszę dziś załatwić to :baffled::eek::wściekła/y:

Do góry