reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Beti no to nie fajnie z tym księdzem :baffled: macie ac
Dana super że wycieczka udana:tak:
Kasiu gofry mnnnniammmmm:-)
Anita współczuje ale się porobiło :no:
Nikia to ładnie z pracą szalejesz :-D zdrówka ;-)
Massiek no niezła ta pani :szok: ciekawe jak z dzieckiem rozmawia:confused:
Aneczka biedny Marcelek :-( całus w nos :tak:
mrówa i co z tą kreacją skusisz się :cool2: ja bym chciała tylko że rozmiaru nie znalazłam ;-)

a u mnie nic ciekawego :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Biedny Marceleczek:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agatka no własnie ja chce tez maly 80x120 cm mi wystarczy bo chcialam tak polożyc dzieciakom...i kolor taki lila, cos pod brudny roz może z fioletem:happy2::happy2::happy2:

Beti no to nie fajnie z tym księdzem :baffled: macie ac
Dana super że wycieczka udana:tak:
Kasiu gofry mnnnniammmmm:-)
Anita współczuje ale się porobiło :no:
Nikia to ładnie z pracą szalejesz :-D zdrówka ;-)
Massiek no niezła ta pani :szok: ciekawe jak z dzieckiem rozmawia:confused:
Aneczka biedny Marcelek :-( całus w nos :tak:
mrówa i co z tą kreacją skusisz się :cool2: ja bym chciała tylko że rozmiaru nie znalazłam ;-)

a u mnie nic ciekawego :-p

chyba jak on w nich wjechał i jego wina to wystarczy oc;-);-);-);-)

Agunia Kasia super dywaniki :-) co się z allegro porobiło :szok::szok::szok: dziwne coś jest :-D:-D:-D Kasia nie obiera się ten dywan?

hej
Agawa niestety albo stety sie nie skusze Zakupiłam dzis sukienke jupi:happy2::-)
Anita ale mieliscie atrakcje:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a bedziecie sie jakos starac o odszkodowanie?
Beti całe szczęście ze tylko samochód ucierpiał uff ale da sie nim jeździc? to ksiadz mysle ze nie uciekł z meijsca wypadku;-)

ja dzis nei ebde na spotkaniu wiec zycze zebyscie sie opily;-)

Anneczka ucałuj Marcelka :-***
Kupiłam taka kopertowa w mohito :happy2:
niebedzie mnie bo Łuaksz ma duzo dzis pracy i niedam rady wyskoczyc:-:)dry:

dziewczynki mam pytanko... ten temat był ale dawno i nie pamiętam,.,któras z was kupowała ten dywan wlochacz shaggy tylko nie wiem ktora?? i jak sie oplaca bardziej z allegro czy u nas w Tarnowie?? a jeśli u nas to gdzie??? polećcie cośik:tak::tak::tak:
ja mam taki, 160x220, kupiłam w bazarze na hodowlanej - tam jest taki z dywanami sklep. Nie pamietam dokładnie, ale chyba 315zł dawałam... albo 360 .. nie moge sobie za nic przypomnieć...

co do brzydkich słów: moj brat dostał uwagę w szkole w 2 klasie że mówi brzydkie słowa na koleżankę, mama poszła do nauczycielki i dowiedziała się że mówił : Cielę :nerd:
:-D:-D:-D:-D
chyba jak on w nich wjechał i jego wina to wystarczy oc;-);-);-);-)
jego wina, chciał nam zapłacić, ale my juz mamy taką kolekcję rys, że te też przeżyjemy .. ;-)

Beti całe szczęście ze tylko samochód ucierpiał uff ale da sie nim jeździc? to ksiadz mysle ze nie uciekł z meijsca wypadku;-);-)
da się jeździć :tak: tylko obrysował w sumie... więcej huku przy tym było niż się faktycznie stało :tak:

reklama
Beti współczuję stłuczki..ksiądz się pewnie nie martwi;-)
jemu też chyba sie wiele nie stało ;-) jakiś młodziak to był i w sumie nie bardzo wypasionym autem ;-)

Ten dywan trzeba często trzepać, bo odkurzacz nie wyciągnie z niego.... ale poza tym zadowolona jestem z niego. Zwłaszcza, że to P chodzi na trzepak z nim :-D

Do góry