reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

reklama
Hejka wieczorowo!!!

Ania przeprowadzam się do Kraka :tak:u nas nie ma takich atrakcji:confused2:super dzionek...widze że ostatnio wycieczkujecie sie na całego:-D:-D:-D
Madzia o cholipka ale Melcia zasunęla;-)zawsze mozesz ją podrzucić do cioci Aguni:cool2:u nas dzis kruche z marmolada i cukrem pudrem:tak::tak::-):-)
Kasiu ale Karola cie załatwiła:-D:-Da co to były za ciastka:sorry::sorry:ze takie beznadziejne:rofl2:
Beti eee na pewno ładne..a japonki kupiłas???

moje juz wykapane...Dome nad ranem męczy alergia:eek::eek::confused2::crazy::crazy::crazy:
a W ma choroba katar i pokaszluje:no::no::no:cholerna pogoda...dobrze ze masm syropy to podaje:eek::eek::eek:

Hejka wieczorowo!!!

Ania przeprowadzam się do Kraka :tak:u nas nie ma takich atrakcji:confused2:super dzionek...widze że ostatnio wycieczkujecie sie na całego:-D:-D:-D

Zapraszam - najlepiej w moje okolice. ;-):tak:
Jak już tu mieszkamy to wypada raz na jakiś czas skorzystać z lokalnych atrakcji a nie liczyć że dzieciaki zobaczą wszystko z przedszkolem. ;-)

Zdrówka dla dzieci.

eee no pewnie...fajnie ze jest gdzie:tak::tak::tak:bo powiem ci ze jak wymyslam gdzie można w niedziele skoczyć , na krótki wypadzik..to nie ma gdzie...a w Tarowie to już w ogóle...

musze się wybrac znów do Sącza do skansenu i do Sanoka bym chciała tez:cool:

dzieki własnie sinecod na noc podałam:cool2::cool2::cool2::cool2:

a ta alergia Domy okropna...nie wiedziałam ze taki katar potrafi tak umeczyc...kichanie,kichanie, podaje claritine...przechodzi kolo 10:eek::eek::eek:

dobry wieczór
wpadłam tylko na chwilę zobacyzć co słychać:-)
byłam w piątek na urlopie - mam długi weekend i odpoczywam:-) tylko szkoda że ta pogoda.................:wściekła/y::angry::confused::shocked2::sad:

reklama
Witam niedzielnie :-)
Karolka po wczorajszym wyskoku wstała po 19tej i o 22 już spała - więc nie było tak źle :-D
Miłego dnia - mam nadzieję ze będzie do końca słoneczny :wściekła/y::tak:;-)

Do góry