reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

No i wystukałam sprawcę nocnego zamieszania :tak: Mamy dolną dwójkę
. Jeszcze tylko trzynaście i może się wyśpię :-D

Agawa to ile osób musi być żeby zorganizowali obronę ??:angry:

Mrowa no nieco szalony z niego chłopak :tak:

Ja też się chce spiknąć :-p:-D:tak:
Może nie będzie aż tak źle :-) A do obrony może przystąpić tylko 1 osoba. Jeśli taka jest chętna to powinni zorganizować.

reklama
no porządnie sie wystraszyłam:tak:

troszkę lipa z tą obroną ..
a jak sprawa z biegłym?
no to jakieś trzy latka mi to zajmie:tak: czytam codziennie :tak:jeden rozdział przynajmniej a pierwszy egzamin we wrześniu lub październiku ;-)papiery wysłałam i mają mi odpisać czy mnie zakwalifikują :sorry2:
Może nie będzie aż tak źle :-) A do obrony może przystąpić tylko 1 osoba. Jeśli taka jest chętna to powinni zorganizować.
no mi babka powiedziła że ma 400 osób i nie będzie dla każdego z osobna obrony robić bo by się w jednym roku nie zmieściła :baffled: już poczekam trudno się mówi

mój Mikołajek już padł po dniu pełnym wrażeń :cool2:

Witam.

Kolejna impreza urodzinowa zaliczona. Tym razem nie "kulkowa" tylko bardziej twórcza - podbój kosmosu - tutaj organizowana: Figowy pomysł na urodziny - Figa - Mam Miejsce Jak po powrocie chłopaków spytałam czy im się podobało to tak średnio zadowoleni bo nie mogli szaleć bez ograniczeń. ;-) Ale przynajmniej nie byli też cali spoceni po dzisiejszych harcach. Jutro jeszcze Michał ma ostatnie przedszkolne wyjście - jadą na kukiełkową Calineczkę.

kasiadove A daj już spokój z taką beznadziejną prognozą. Dużo bardziej podobała mi się ta którą kiedyś wklejałaś - że w sierpniu ma być ładnie i ciepło.

anneczka1983 Nie tobie jednej nic się nie chce.

anitaaa Współczuje nocki.

agawa25 Może jeszcze coś wyjdzie z tą obroną w jakimś rozsądnym czasie.

mini O rany, nieźle Borys poszalał z tą wiertarką.

reklama
U nas mała zmiana planów - w sobotę wywozimy chłopaków na dwa tygodnie do teściowej, a potem dopiero do Tarnowa.
Mam tylko nadzieję, że zdołamy wyzdrowieć/nie rozłożyć się do tego czasu chociaż łatwo nie będzie. Ja to mały problem - katar wcześniej czy później przejdzie. Większy problem z Piotrkiem - kaszle nie dużo, ale jak już to takim mokrym oskrzelowym. (pytałam o to w przedszkolu) Zobaczymy jak będzie to wyglądać i najwyżej czwartek/piątek wstąpimy na kontrolę do przychodni.
A tak po za tym to nastąpił przełom z Piotrusia "sprzętem" i dziś w kąpieli udało się go rozkleić. Powinno już być dobrze - jeszcze tylko po wakacjach jedna kontrola.

Do góry