reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Witam:-)
Kawkę stawiam
Zdjecia_kawy,_kawa,_kawa_zdjecie,_fotografie_kawy_1415.jpg

U nas choróbsko :angry: Kuba ma opryszczkowe zapalenie gardła:baffled: i oczywiście antybiotyk:dry: Nie ma to jak lato :angry:

reklama
hejka laseczki!!!

kolejny dzionek "upalnego. pięknego lata"

Beti zdroweczka dla Kubusia:-:)-:)-(biedaczysko:confused::confused:
a mnie znow wzywaja do banku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:koordynacje pracy maja super nie ma co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam

Beti strasznie mi przykro z powodu Kubusia.Życzę zdrówka dla niego.
Mini ja na spotkania zawsze bardzo chętna jak tylko dzieciuchy pozwalają ;-):tak:

hejka
Agunia a po co do banku idziesz?
Anita a dzis wam nie wylało?
Agawa protestuje ja nie przeczytałam:dry:;-)
Beti zdrówka dla Kuby:-)

rozmawialam z Crunch i Agata macie pozdrowionka:-) Crunch nie am czasu alwe juz niedługo sie odezwie:tak: a Agatka nie ma neta:-( robia jej juz którys raz z kolei i znów wywala:dry:

hej hej

Borys zasypia a ja mam chwilę dla siebie .

Anita noc nawet spoko , coś koło pólnocy wysmarowaliśmy mu zęba ( bo płakał ) i spał ładnie do 3 potem się przebudził tylko na smoka i spał do 6
A Ty widzę masz niezłe emocje z tą studzienką :baffled: .

Ania super ze po zabiegu wszystko gra :happy2: :tak:

Beti
opryszczkowe zapalenie gardła ??? To jakieś wirusowe ?

Dana ja też moje dzieciuchy muszę zapytać o zgodę :-D:tak:

No i zrobiła się pogoda :-D chwilo trwaj :-D:-D przynajmniej do czasu jak wrócimy ze spaceru :-p

Witam :-D
Mini no pogoda się zrobiła ;-) ale duchota straszna :confused:
Beti duużo zdrówka dla Kubusia :tak:
Agunia a cóż oni od ciebie chcą? :nerd:

Skończyłam pracę w pracy ;-) mam wolne do końca sierpnia - jupi :-):-):-)

reklama
Do góry