reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Anita aleśmy sie zgrały moi tez sie pluskali w basenie do tego dołozyłam im zjeżdżalnie i szleli ile wlezie:tak::-DMela zrobiła sobie wybieg z tarasu i udawała modelke poprostu bedka:-D:-D:-D:-D Łuaksz jak widział filmik to sie starsznie chichrał:-D;-)
Agawa zaszalał Kuba:tak:
Ilaria szczerze powiem ze nie pamietam;-):-pale ans by ciezko było zalac ale napewno jest to realne:dry:
Mini jak sie juz zapisałas to pojdzie z górki;-)powodzenia:tak:

reklama

Agawa Kuba to niezły jest . Taki prezent :tak:
Mój brat kiedyś mojej mamie na imieniny kupił szminkę ... pomijam fakt ze moja mama się nie malowała i nie maluje ... ta szminka była złotego koloru :-D:-D Ja miałam wtedy może z 6 lat i strasznie jej takiego prezentu zazdrościłam :-)

A u nas powoli .... zapisałam się na prawo jazdy :szok: no cóż ,każdy z nas robi od czasu do czasu coś szalonego
:-D
to super :-) kiedy zaczynasz?

a prezent się najpierw nie spodobał i powiedziała że nie używa a potem wszystkie się malowały :-D:-D:-D nikt mi pretensji nie zgłaszał więc chyba jest ok ;-)

Witam wieczorowo :-)
Ale burza była :szok: myślałam ze zejdę na zawał - wracałam akurat od dentystki i czekałam na autobus :no: Dawno się tak nie bałam :no:

Widzę że tu basenowo dziś :-) Myśmy wieczorkiem też skoczyły na Piłsudskiego :tak: fajnie było :-) Karola właśnie wcina mega kolację :-)

Mini ja też z tych dla których prawko to szaleństwo :-D ale póki co nie zaszalałam :-p

Agawa Kuba wie czego pragną kobiety:tak:;-)

Ilaria pokaż nam urodzinowego Antosia :tak:

u mnie gdzies blisko chyba piorun trzasnął bo był okropny huk :no: i Miki mi się popłakał okropnie :no:

Kasia mam nadzieję że mi w myślach nie czyta :szok: o zgrozo :-D
Mini i jam tam? najpierw macie teorie nie? ile godzin teraz jest bo chyba sie pozmieniało odkad ja robiłam ;-)

Hejka !!!

Mini to powodzenia życzę Ci:tak::tak::tak:
Agawa ej pomysłowy Kuba:happy2: żona bedzie miała pożytek kiedys:tak:dobrze go szkolisz:-D:-D
Kasia mysmy biegły z dziewczynkami z parku...nieźle waliło:baffled::baffled::szok:

hej dziewczyny
mam nadzieję, że nas jeszcze pamiętacie ;-)
zabieram się za ogromne zaległości :tak:
śturanie i srający koń należy mi się jak najbardziej :-D

reklama
Hejka !!!

Mini to powodzenia życzę Ci:tak::tak::tak:
Agawa ej pomysłowy Kuba:happy2: żona bedzie miała pożytek kiedys:tak:dobrze go szkolisz:-D:-D
Kasia mysmy biegły z dziewczynkami z parku...nieźle waliło:baffled::baffled::szok:
chyba bym umarła w parku podczas burzy :szok:

u mnie gdzies blisko chyba piorun trzasnął bo był okropny huk :no: i Miki mi się popłakał okropnie :no:

Kasia mam nadzieję że mi w myślach nie czyta :szok: o zgrozo :-D
Mini i jam tam? najpierw macie teorie nie? ile godzin teraz jest bo chyba sie pozmieniało odkad ja robiłam ;-)
kto to wie :-D może czyta ;-)

Witam wieczorowo :-)
Ale burza była :szok: myślałam ze zejdę na zawał - wracałam akurat od dentystki i czekałam na autobus :no: Dawno się tak nie bałam :no:

Widzę że tu basenowo dziś :-) Myśmy wieczorkiem też skoczyły na Piłsudskiego :tak: fajnie było :-) Karola właśnie wcina mega kolację :-)

Mini ja też z tych dla których prawko to szaleństwo :-D ale póki co nie zaszalałam :-p

Agawa Kuba wie czego pragną kobiety:tak:;-)

Ilaria pokaż nam urodzinowego Antosia :tak:
dużo ludu na basenie? moje dzieci pluskają się przed domem i tez apetyt dopisuje....nawet Reginie :szok:

anita masakra z tym podtopieniem...
mini po pierwsze witam (bo chyba mnie nie było jak przybyłaś ;-)) i gratuluję zapisania się na kurs :-)

Do góry