crunch
Fanka BB :)
ale masz koło ratunkowe? albo rękawkiCrunch - czekam - wody po kostki więc możemy popływaći przywieź maszynkę do lodów
bo inaczej rezygnuje
za głęboko jak dla mnieDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale masz koło ratunkowe? albo rękawkiCrunch - czekam - wody po kostki więc możemy popływaći przywieź maszynkę do lodów
za głęboko jak dla mnieale masz koło ratunkowe? albo rękawki
bo inaczej rezygnujeza głęboko jak dla mnie

Oj Agawa, Agawa już zaczęłam w poprzedniąKasia no nieźle połaziłyście Karolka nie marudziła? a po co będziesz do soboty czekać![]()
Karola nawet twarda jest po za tym ze zrobiła mi 2 razy obciach w przymierzalni bo jej się niby strasznie kupę chciało 

No ja właśnie zamknęłam - bo dziś mieliśmy radę ostatnią :-) Oj nie ładnie Cię zrobilijeszcze nie zamknęłam wszystkich spraw żeby się oddać leniuchowaniu
ale powolutku...do przodu![]()

Jesteś niemożliwato na dobranoc wklejam najnowsze doniesienia
JAK SIĘ ROBI LODY![]()

''Bombka'' z drapowaniem pod biustem, przed kolano (666756794) - Aukcje internetowe Allegro
coś tego typu, tylko biało srebrna :-)
:-)Na pewno razem dadzą sobie radęKuba dziś pierwszy dzień w dyżurnym przedszkolu. Rano było ok, mam nadzieję, że

U nas na wiosnę tez jeden zamknęli - w sumie dziwne bo akurat w tamtym rejonie nie ma innego 
przecież to nasza AgatkaCrunch zmieniłaś kolor włosów? :-) Pożycz tego ratownika ;-)

Crunch zmieniłaś kolor włosów? :-) Pożycz tego ratownika ;-)