crunch
Fanka BB :)
ale masz koło ratunkowe? albo rękawkiCrunch - czekam - wody po kostki więc możemy popływaći przywieź maszynkę do lodów
bo inaczej rezygnuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale masz koło ratunkowe? albo rękawkiCrunch - czekam - wody po kostki więc możemy popływaći przywieź maszynkę do lodów
ale masz koło ratunkowe? albo rękawki
bo inaczej rezygnujeza głęboko jak dla mnie
Oj Agawa, Agawa już zaczęłam w poprzedniąKasia no nieźle połaziłyście Karolka nie marudziła? a po co będziesz do soboty czekać![]()
No ja właśnie zamknęłam - bo dziś mieliśmy radę ostatnią :-) Oj nie ładnie Cię zrobilijeszcze nie zamknęłam wszystkich spraw żeby się oddać leniuchowaniu
ale powolutku...do przodu![]()
Jesteś niemożliwato na dobranoc wklejam najnowsze doniesienia
JAK SIĘ ROBI LODY![]()
''Bombka'' z drapowaniem pod biustem, przed kolano (666756794) - Aukcje internetowe Allegro
coś tego typu, tylko biało srebrna :-)
Na pewno razem dadzą sobie radęKuba dziś pierwszy dzień w dyżurnym przedszkolu. Rano było ok, mam nadzieję, że
przecież to nasza AgatkaCrunch zmieniłaś kolor włosów? :-) Pożycz tego ratownika ;-)
Crunch zmieniłaś kolor włosów? :-) Pożycz tego ratownika ;-)