reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

reklama
A my dziś w domku cały dzień (no rano byliśmy chwilkę na placu zabaw) Adik od wczoraj ma gorączkę i żadnych innych objawów :baffled: jutro zobaczę co się będzie z nim działo to najwyżej go we wtorek zarejestruję do lekarza :confused: mam nadzieję że mu to przejdzie bo mieliśmy we wtorek jechać do Szczucina do tego muzeum motoryzacji a tak to klapa z wyjazdu :-( szkoda bo mają tam otwarte tylko w tygodniu więc chciałam wykorzystać urlop żeby tam skoczyć :tak:

Anita ale pobalowałaś ja to bym chyba była nie przytomna jak bym tak mało spała no ale z drugiej strony przynajmniej się wyhasałaś :-D:-D:-D

Trochę mi głupio, bo się nie odzywam, a jeśli już, to z prośbą. No właśnie, czy możecie polecić jakiegoś dobrego fizjoterapeutę/rehabilitanta dla niemowląt? Moja córeczka nie potrafi w ogóle podpierać się na rączkach w pozycji na brzuszku (neurolog stwierdził, że neurologicznie wszystko jest OK) - byliśmy u rehabilitantki, która tylko mnie nastraszyła, nie podała żadnych konkretów i chciała się spotykać trzy razy w tygodniu. Szukam kogoś dobrego - możecie kogoś polecić w Tarnowie?

Miotlica ja byłam w geronimo na mościckiego u pani Ani ale nie pamietam nazwiska cos na S , ale jak zadzwonisz to napewno beda wiedziec o kogo chodzi ;-)
ja miałam problemy z przykurczem lewej nózki tzn Kondzik;-)

Cześć dziewczyny!!!!

Witaj Przyszła 80:tak::tak:spokojnej ciąży:-D
Karolciu nie martw się ym czarnym charakterkiem:-):-):-):-)
no nie Agatka, Massiek córki marnotrawne:happy2:super że wróciłyście:cool2::cool2::cool2:
Kasiu Karolka ma super pomysły:happy2::happy2::happy2:
Madzia i jak tam basen party???
Miotlica co u ciebie???
Anitka super że zabawa udana:happy2:
Mini miłego wypoczynku:happy2:i powodzenia na jazdach Ci życzę:cool2:

A mysmy dziś skorzystali że W wzięli rodzice na wies:happy2:i pojechaliśmy z Domą i Bartkiem do Radłowa na cały dzionek:tak::-)było opalanko i grilik:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry