reklama
przyszla80
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny:-) ile pacjentów tyle opinii na danego lekarza,dobrze że każdy ma swój gustJa Witkowej nie lubie jest strasznie oschła i potrafi wyjechac z grubej ruryraz siedziałam na poczekalni i rozmawiałm z jedna babka a ona wyleciała zeby uspokic dzieci bo jest starsznie głośno choc wcale nie było
ja w centermedzie chodze tylko do Agasiowej lub do Lisa
![]()

U mnie nie za dobrze

Karolcia nie gniewaj się ;-) to tylko moje spostrzeżenia
Dziewczyny fajnie macie ,że możecie mieć rozrywki,teraz zapowiadaja taką piekną pogode,a ja musze leżeć

Ale mam wspomnienia i obecnie nimi żyję i nadzieją ,że kiedyś bedzie jak dawniej plus 2 maluszki:-)
pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!!!!!
karolcia-83
Matuś Miniu i Karola :)
Jak sama napisałaś każdy ma prawo do własnej opinii. A możesz wytłumaczyć dokładniej o co Ci chodzi?Cześć dziewczyny:-) ile pacjentów tyle opinii na danego lekarza,dobrze że każdy ma swój gust
U mnie nie za dobrzeale licze się z tym cały czas -takie życie
![]()
Karolcia nie gniewaj się ;-) to tylko moje spostrzeżenia
Dziewczyny fajnie macie ,że możecie mieć rozrywki,teraz zapowiadaja taką piekną pogode,a ja musze leżeć
Ale mam wspomnienia i obecnie nimi żyję i nadzieją ,że kiedyś bedzie jak dawniej plus 2 maluszki:-)
pozdrawiam Was wszystkie!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja:
to supr ze Oski juz zdrowy mozesz zadzwonic i zapytac;-)mrowa ja juz byłam na 10
tez powiem szczerze ze słyszałam podobne opinie do Twojej, ale nie znam tam nikogo prócz Agasiowej a musiałam do kogoś iść i nawet mojej mamie mówiłam że jestem mile zaskoczona dr Witek bo była strasznie miła dla Oskiego, mówiła łagodnym głosem, łaskotała go, dała książeczkę jak nie chciał się dać dotknąć, dokładnie wybadała i dziś tez jak mi tel zadzwonił a Oski od razu zaczął tańczyc to się smiała;-) ja odniosłam wrażenie że jest miła i delikatna
obym nie musiała poznawać pozostalych lekarzy;-)
mamy antybiotyk jeszcze przez 3 dni pomimo ze juz ma czysto w oskrzelach to dla pewnosci dociagniemy do 10dni brania antybiotyku a pozostałe leki mam odstawić:-)
moze pani W sie zmieniła ale niechce tego sprawdzac;-)

moze tobie nie ebdize to dane

karolcia-83
Anita to super że już jest dobrze. Ja myślę że jeśli jest już czysty osłuchowo a wiatru nie ma to możesz z nim wyjść. Przynajmniej tak było u nas.
Witam
Nie jestem w stanie Was doczytać-mam sporo zaległości forumowych.
Byliśmy tydzień u mojego taty-Dziewczyny wypieszczone przez dziadka
Poza tym Madzia nic nie śpi w dzień.Robi sobie jakieś chore 15-20 min drzemki i to wszystko.Wiecie co to znaczy dla mnie
.
Całuski dla Was cioteczki.

Poza tym Madzia nic nie śpi w dzień.Robi sobie jakieś chore 15-20 min drzemki i to wszystko.Wiecie co to znaczy dla mnie

karolcia-83
My też mieliśmy okres sypiania po 20 min dziennie. Teraz na szczęście śpi ciut więcej ale wcale nie jakoś znacznie lepiej.Witam
Poza tym Madzia nic nie śpi w dzień.Robi sobie jakieś chore 15-20 min drzemki i to wszystko.Wiecie co to znaczy dla mnie.
hej
Dana welcome back:-) to daje ci popalic Madziluka
Anita nam dzis powiedział lekarz ze jak tylko nie badize goraczkowac mozemy wychodzic do cienia na chwilke
a Meljas ma zapalenie migdałków
i mamy siedziec w domu.a taka ładna pogoda za oknem
Kupiłysmy gre i ciastoline zeby zajac jakos czas ;-)
Dana welcome back:-) to daje ci popalic Madziluka

Anita nam dzis powiedział lekarz ze jak tylko nie badize goraczkowac mozemy wychodzic do cienia na chwilke

reklama
madzikm
Mamy lutowe'07
Witam się pomiędzy wojażami:-)
zdróweczka dla Oskarka i Amelki
mrowaty masz dużo gier, polecisz coś? co się Meli szczególnie podoba prócz Laleczek?
miotlica pw
danawyobrażam sobie jak ciężko z dwójeczką nieśpiącą
oby się odmieniło
przyszłatrud leżenia dzieci wynagrodzą z nawiązką
:-)
Samych słodkości dla Kuby!!!
zdróweczka dla Oskarka i Amelki

mrowaty masz dużo gier, polecisz coś? co się Meli szczególnie podoba prócz Laleczek?
miotlica pw
danawyobrażam sobie jak ciężko z dwójeczką nieśpiącą

przyszłatrud leżenia dzieci wynagrodzą z nawiązką

Samych słodkości dla Kuby!!!