reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Igorek, ja różyczkę dostałam, karteczkę i ciastko snikers zse stacji BP :) Niebo w gębie:)
Ania , taka wolność to tez super prezent :D
dziewczyny co do Kubusia to na zywo jeszcze ładniejszy!! :)
Ammy, kiedys sie zastanawiałam co się z Tobą podziało.. Widzę jednak ze wszystko ok Synuś śliczny :)
A co spacerków to chyba tylko momo jest z Moscic , więc moze się razem zgadacie :)
Mere, Gratuluje fasolki :) Co tarnowskich forowych ciężarówek to ostatnia nasz brylancik pewnie już dziś na porodówce siedzi :)
A ja jestem mamusią październikową 2010 :D

reklama
dzięki za komplementy w imieniu Kuby hehe ;)
Ammy witaj , no i oddałam głosik na konkursie o chustę ;)
ciekawe jak brylancik , nie dawała nikomu znać jeszcze ?? kurcze trzymam mocno kciuki żeby jak najszybciej miała już dzidzie ze sobą :)

Ammy witaj:) Gratuluję synka:)
Mere chyba troszkę musisz poczekać, pewnie pojawią się tutaj nowe przyszłe mamusie jak Ty.

Dziękujemy :)

Hmmm, z chęcią jeszcze raz dołączyłabym do grona ciężarówek, ale raz, że trzeba synka odchować i dwa, nie stać nas na nastepne maleństwo. Ale zobaczymy co czas przyniesie.

kasiazar, mój młodzieniec też październikowy :) tyle, że 16 a Wy zdaje się jakoś pod koniec. W Tarnowie rodziłaś, w nowym czy starym szpitalu?

Spokojnej nocki/miłego ranka. Mój maluch właśnie zasnął przy cycu, miejmy nadzieję na nockę już :)

O.gif Z.gifN.gifZ.gifA.gifA.gifL.gifM.gifA.gifL.gif

reklama
Do góry