reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Tarnów

Momo to wszytko zalezy od tego kiedy urodziłas pierwsza corcie:) ale nie będe się prześwietlać co do wieku:) kobiet o wiek się nie pyta:p

a co do spacerow to ja chetnie tylko niech ta wiosna 100% przyjdzie:)

a mieszkam w blokach kołoo domu kultury:)

wodze ze ostro dbacie o figure mi brzuszek został troszkę ciążowy ale motywacji na zrzucenie brak:)

reklama
Cześć :-)

Witam nową mamusie :-).

Momo ja trzymam z Tobą bo ja też z tych starszych :-);-).

Ja mam jutro wolne :-),i nic robić nie będę a co też mi sie coś od życia należy .
Idę poczytać co naskrobałyście :-).

Igorekkk Kamil chodzi jak opętany A ja przez niego zawału dostanę albo rozstroju żołądka bo jak widzę jak się chwieje w pobliżu np kantów to brrr A chodzi jak pijak :D
No widzisz Ania a ja to się staro czuje A jeszcze jak teraz siedze w domu i ludzi nie widzę to wogóle...

Witam :-)

AniaSm niby tak ,ja sie czuje średnio młodo :-):-D.Ale nie narzekam w sumie ,czasem coś zakłuje w boku ale dobrze jest :-);-):tak:.

Tonka to fakt ja też miałam nerwy jak zaczynał synek chodzić :-D.Dzieciaki tak chodzą jak pijane na początku.
Ale fajnie będziesz mieć ,bo wiosna za pasem to na spacerkach będzie sobie śmigał już sam :-).

A ja w sumie nie wiem co będę robić dziś .Coś muszę wymyślić :sorry2:.
Igorek przed chwilą sie rozpłakał ,ja się pytam co się stało a on mi mówi że miał zły sen :baffled:.Śniła mu się mucha i Go goniła :shocked2:.
On to ma jak był mały to mu się śniły pszczoły że Go atakują i się chował pod kołdrę.
Jeju jak on wtedy płakał :-(.
Tyle dobrze że już większy to mu wytłumaczę że czasem takie dziwne sny się śnią.Ale muchy nie gryzą i nic mu nie zrobią,gorzej było wtedy z pszczólkami :-).Bo one to gryzą i w tamtym roku Go dziabneła pszczólka no ale na niej stanoł :tak:.

Hej laseczki. Poczytałam co napisałyście ale napiszę później bo się Maciuś obudził.
p.s. Ja się czuję mega młodo:p a wyglądam jeszcze młodziej niż się czuję:p

Dobra teraz popiszę więcej.
Momo z miłą chęcią na aerobic pójdę tylko cholera pewnie się wygłupię, bo ja nie nadąrzam nigdy za tymi kobitkami wszystkimi:)

Tonka ale musi fajnie to wyglądać jak Kamilek tak chodzi, nagraj to koniecznie, później będziecie się z tego wszyscy razem śmiać. My mamy filmiki z takim ledwo dreptającym Wikim i za każdym razem jak oglądamy to lejemy z tego strasznie a Wiki ryczy, żze wzruszenia, że kiedyś był takim fajnym berbeciem:) Co do rolek, gdzieś pisałam, że uwielbiam. Jeszcze 2 lata temu jeździłam z Wikim i dzieciakami na piaskówce, z chęcią bym pojeździła, tylko jak tu Maćka zostawić:/

A jak chodzi o mojego męża to przy nim to czuje się na 12 lat, bo choć jest w moim wieku to takie duże dziecko jest:) Zresztą na 12 lat wyglądam :p A igorek mnie też czasami też gdzieś zakuje i w kręgosłupie łupnie:p

reklama
Do góry