reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tarnów

Zgadzma sie z Toba Anrysa, ja chciałam wyjechera jak moj byl w Holandi bo mu oferowali stały kontrakt, ale on nie chial tam byc wiec bidujemu tutaj.

reklama
na emigracji wcale nie jest tak fajnie , chociaż to pewnie zależy też od kraju i znajomości języka :tak: , mi się odechciewa zawsze powrotu jak mam do czynienia z jakimś polskim urzędem , od razu mi przechodzi sentyment

Ania Urzędy i Tu po prostu martwisz się o to, żeby nie przyszedł taki dzień, że nie będziesz co miała dać dzieciom do jedzenia, niestety w Polsce jest to coraz bardziej realne a tym bardziej tu w Tarnowie.

anrysa pewnie masz racje , myśmy byli bezdzietni mieszkając w PL więc ciężko porównać , na pewno teraz mamy lepiej ale mimo wszystko się teskni , nawet jeśli język opanuje do perfekcji to nigdy nie będe u siebie :-( ,zawsze będzie ciągneło do kraju i bliskich :tak:

Hej Laski
Wiecie ja też bym stąd wyjechała I gdyby nie mój mąż i "balast" który go tu trzyma już by mnie tu nie było W tym kraju wkurza mnie dosłownie wszystko Państwo nas skubie z każdej strony nic w zamian nie dając...

Hej laseczki, pewnie kibicowałyście dzisiaj co:)
U mnie chłopaki kibicowali strasznie, byliw Gemini w strefie kibica, bo ta koło lodowiska to niewypał był, Maciuś kibicował w basenie z kulkami obok, a ja w końcu poszłam sobie bluzkę kupić:p
Nawet moje autko służbowe ma lusterka przystojone na euro:p
Przyszłam na suwaki polukać, ehh ale ten czas szybko biegnie.

reklama
Do góry