Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fiolka może się po prostu troszkę podenerwowałaś i dlatego ciśnienie wyszło wyższe, zresztą dziś taka brzydka pogoda, będzie dobrze, a dla świętego spokoju sprawdź sobie jeszcze w aptece.:-)
Ja na początku ciąży miałam skierowanie na HIV.
No może to dodatkowe , bo z tego co pamiętam było dość drogie
Ja miałam zrobić pakiet badań, dostałam od lekarza wykaz na początku ciąży i tam właśnie ono było.
U mnie w laboratorium teraz patrzę HIV 50 zł, ale ja chodzę prywatnie i badania mam 100 % płatne, może jak masz od lekarza państwowego skierowanie nie zapłacisz nic
Fiolka grunt, że nie ma żadnych złych wieści. Ja miałam HIV na samym początku badane, ale w pierwszej ciąży wcale. Co lekarz to inne podejście.
I ja też po wizycie. Szyjka trzyma, ale bez rewelacji, co się ciągnie już od października. Pytałam czy to bardzo źle, to mi powiedział, że jakby było źle, to bym leżała w szpitalu. Za tydzień idę na usg, a jutro jeszcze znowu krwi upuścić, bo poprzednie mi laboratorium pomyliło i zrobiło inne badania
U nas badanie HIV też robili mi na poczatku ciazy i było obowiazkowe, tutaj w uk to norma ankka najważniejsze, że wszystko w miare oki i że nadal w dwupaku:-)