reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

terminy i wyniki badań/USG

cirili zgadzam się :tak: ale ostatnio czytałam tylko wszystkie przeciw
i tak jak pisałam ja nie jestem przeciwniczką cc, poprostu ja chciałabym rodzić sn ale jeśli to miałoby zaszkodzić mojemu synkowi to sama błagałabym o cc :tak:
przy pierwszym porodzie miałaś niezłe przejścia :szok: ale myslę że nawet bez tej wiedzy jaką posiadałaś zgodziłabyś się na cc wiedząc że tętno dziecka spada
no ale życzę ci żeby tym razem poszło szybciej, łatwiej i bez takich komplikacji i stresu:-)

reklama
Ja po wizycie. Położna zmierzyła cisnienie i miałam 120/70, serduszko Małego biło jak dzwon i zmierzyła brzuch to 39-40cm mam. Na 27/12 mam usg co mnie zaskoczyło bo tutaj w uk robia tylko dwa i ostatnia wizyta 5/12 - zestaw badań do cesarki:tak:

Bulkasia super wiesci:-)

Kessi zleci zleci:tak:

I ja po wizycie i po ktg wszystko ok:cool2: rozmawialismy o dacie cc;-) pierwsza chcial 17.12, ale wkoncu stanelo na 12.12:-):-):-) Bulkaasia jak sie nasze dzieci nie pospiesza, bedziemy razem rodzic:cool2:

Noukie - data rewelacyjna 12.12.12 już następnej podobnej nie będzie szybko,,,
pytałam mojej gin czy ewentualnie wchodziłaby w rachubę, ale stwierdziła, że lepiej wcześniej,,, PTP mamy na 6.12, zobaczymy co w szpitalu zdecydują,,, niestety moja gin tylko w przychodni pracuje,,,
3mam kciuki za Nas wszystkie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratuluje dobrych wiesci :)
Nouki widzisz bedziesz na swieta spokojnie w domu
Ja mam termin cc na 19.12 i lekarka mi powiedziala ze jak wsio bedzie ok to 22.12 wyjde juz ze szpitala :)

Liwus no moj gin na poprzedniej wizycie tez wogole o 19.12 mowil:baffled:, teraz chcial 17.12 ale u nas trzeba tydzien w szpitalu zostac no i mu plakalam o tych swietach i ulegl:-D:-D

reklama
Ja mam pytanie. W poniedziałek mam wizytę i ma mi gin robić to badanie na paciorkowca.
A wiecie czy to się dodatkowo jeszcze płaci czy jak ? Bo nie zapytałam oczywiście :sorry2:

Do góry