Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
U nas tez z prztulankami krucho...tzn sa z jednostronna satysfakcja Nie moja oczywiscie bo mi ciagle cos nie pasuje choc mi sie czasem chce, z wykonaniem gorzej...
U nas przytulanki raz w tygodniu są. Nie powiem, że nie mam ochoty na częściej ale jakoś zawsze cos tam boli. Mąż wytrwały i nie nalega a jak już się zgodzę to banan na twarzy ale chyba ze sto razy sie pyta czy na pewno
clodi może zrób jak lil i pokaż mu fakty ;-) noukie nie trzeba specjalnych akrobacji, żeby było dobrze
Korzystajmy dziewczyny póki nie ma strachu o ciąże
Ciril kciuki za wizyte
Ja mam jutro i mam nadzieje, ze lekarz bedzie mial same dobre wiesci.
Co do przytulanek to jak lekarz dal nam zgode to sa codziennie . Mielismy wczesniej zakaz i maz ani slowem nic nie wspominal, tez byl wytrwaly i za kazdym razem czeka az ja dam znak , ze chce i szczesliwy, checi sa, wiec korzystamy. No ale u nas tez sex teraz codziennie, pracujemy nad wywolaniem malego, a on wypina na nas pupcie i siedzi w brzuchu bezpiecznie, no ale wytrwali jestesmy