reklama

terminy i wyniki badań/USG

reklama
ja normalnie dopiero teraz dorwałam kompa, cały dzień na nogach aż mi stopy spuchły
wizyta oczywiście udana, lekarz mierzył długość kości nosowej, długość uda, ilość paluszków, ilość komór w serduszku, wszystko idealnie, dzidzi waży 385 gramów, i po raz drugi potwierdził że to chłopiec, ułożony już główką w dół, śliczny jest mam zdjęcie jego główki jak ssie palec :-D . Za miesiąc mam przyjść z badaniami glukozy aha i od początku ciąży przytyłam już 7 kg troszkę się załamałam tym bo liczyłam że przez ciąże nie przytyje więcej niż 10 kg

Ostatnia edycja:
Jakie dobre wieści idzie z rana przeczytać :-)
Madlen79 czyli jednak córeczka? gratuluję :tak:
I wszystkim dziewczyną, które mają super wyniki i poznały płeć również gratuluję niech dalej maluchy rosną tak ślicznie jak dotąd :tak:
4madlen jaki duży już twój synuś :-) Już waży wiecej niż mój Miki jak się urodził :-) Będziesz miała silnego synusia :-)

reklama
Ja już po usg, z którego jestem zadowolona. Badanie trwało 25 min, dzidzia ma 2 rączki, 2 nóżki, po 5 paluszków wszędzie, kręgosłup w normie, móżg prawidłowy, serduszko bije ale niestety dziecko było odwrócone i nie mogła dokładnie go zbadać ani zrobić zdjęcia. Strasznie kopał i położna była w szoku. Stwierdziłla, że chyba jest wkurzony, że mu przeszkadzamy. Dlatego mam za tydzień kolejne usg aby zbadać serduszko. Mierzy 15,5 cm i waży 310g. No i na 90% synek:-) Sisiorka pokazała ale nigdy nic nie wiadomo. Jestem mega szczęśliwa.
Jutro mam wizytę w szpitalu z lekarzem ginekologiem, który będzie mnie badał z racji tego, że pierwsza ciąża zakończona była cesarką

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry