reklama

terminy i wyniki badań/USG

Ja dzisiaj byłam u ginekologa i wstępnie ustalone jest, że będę miała cc 12.12.2012r. Tutaj w uk możesz sobie wybrać jaki chcesz poród i zawsze możesz zmienić zdanie. Na dzień dzisiejszy wybrałam cc. Udało mi sie też zrobić usg (połozna sama mnie zawołała) i serducho zdrowe i na 100% chłopak. Nie muszę iść za tydzień. Powiedziałla też, że zrobi mi kolejne usg między 28 a 33tc tylko mam jej dać znać. Nie ma to jak znajomości:tak:
A to fotki i chyba nie ma wątpliwości kogo noszę pod serduszkiem:biggrin2:Zobacz załącznik 487091Zobacz załącznik 487092

cinamona gratuluję córci:tak:

reklama
bulkasia super śliczny ;-) . a z tą możliwością wyboru porodu tez fajna opcja...i to w ramach funduszu?

cinamona gratuluję córeczki;-) ładnie waży

ups zamiast edytuj dałam cytuj ojojoj. spię jeszcze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja w końcu nie napisałam co z tymi zawrotami...

No więc byłam u Pani prof. Morawiec - Sztandery (super babka i gorąco polecam jako lekarza - laryngologa). Wybadała mnie, przeprowadziła dokładny wywiad i stwierdziła, że to zapalenie nerwu przedsionkowego... Na ciążę nie ma negatywnego wpływy, ale muszę uważać żeby się nie przewrócić i nie potłuc... ogólnie całe leczenie trwa ok. 6 miesięcy i tak długo mogę mieć te zawroty głowy, bo jedynie co mogła mi dać w ciąży to lek homeopatyczny, trochę je łagodzący, więc ogólnie kicha... muszę się przemęcxzyć...

Ciril to współczuję, namęczysz się. Ale pozytywna wiadomość,to to, że na maleństwo to nie ma wpływu :tak:
A u mnie po wczorajszym połówkowym 100% sisiorek :-) Piotruś przekręcił się o 180 stopni i teraz po lewej str. brzucha jest główka, a po prawej u góry nóżki. No i teraz wiem już, co mnie tak czasami pod żebrami uwiera - stopeczki moje kochane :tak: Poza tym wszystko jest ok, narządy, serduszko prawidłowe i kawał chłopa, bo waży już 465g :-D

betiks gratuluję chłopaka :)
Ja nie mogę się już doczekać wizyty za tydzień i usg... też bym chciała już wiedzieć... i wiem, że chciałam chłopaka, ale mam jakieś przeczucie, że będzie dziurawiec... marzenia mężulka się spełnią... zawsze chciał mieć parkę...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry