reklama

terminy i wyniki badań/USG

Zarówno makrosomia jak i hipotrofia są bardzo niebezpieczne dla dziecka...Moje małe w przeciągu 8 tyg straciło prawie 2. Tygodnie...Wszystko w środku ma ok,ale jest małe...też mam nadzieję,że to tylko skoki wzrostowe albo rośnie mi tam dziewczynka..W każdym bądź razie,jeżeli nie podrosnie proporcjonalnie do OM do następnego usg, idziemy do szpitala...

reklama
muffy ja ogólnie mam problem z jedzeniem... mogłabym w ogóle nie jeść...teraz się zmuszam do jedzenia... zobaczymy.. w tej ciązy mnie wręcz odrzuca od jedzenia

Ostatnia edycja:
gratuluje wam udanych wizyt i zdrowych maluszkow :happy2:
Aniu ale niespodzianka :-D,wazne ze dzidzia zdrowa ;-)
Fiolka chlopaki sa cudowne,mniej broja niz dziewczynki ..bynajmniej tak jest u mnie ..:tak:wazne,ze skarbek zdrowo rosnie ;-)
ciril trzymam &&&& za was,aby wsio bylo dobrze ;-)
Bulkasia gratuluje sisiorka ,bedzie w domu parka :tak:;-)
ja na wakacjach odwiedzilam gina i wsio dobrze,bylam badana i wszystko jest jak byc powinno,przez 10dni urosla 100gr :szok:na usg maluch nie bardzo chcial sie pokazac,ale p.doktor ''klejnotow'' nie widziala :no::-D,wiec mysle,ze bedzie dziewczynka ;-)
juz po malu zbieram rozowe ciuszki,wiec wolalabym nie miec niespodzianki ;-),ale najwazniejsze dla mnie to zdrowy maluch :tak:;-);-)
w srode mam wizyte w szpitalu ,bo beda juz moje wyniki krwi..i mam nadzieje,ze wsio bedzie dobrze;-)

i po wizycie!
Dziewuszka potwierdzona ponownie :happy2: Aż wierzyć się nie chce że będzie faktycznie dziewczynka :-) Waży dziewczę moje 338g, ruchliwe jak nie wiem. Poza tym wszystko w normie. Dzieciątko wyrównało się wzrostowo i nie jest już o tydzień starsze, parametry wszystkie są w przedziale 20t-20t5d.
Na kolejną wizytę którą mam 6.09 mam zrobić glukozę ...afu...i HBS :happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry